Šta je novo?

iPod/PC sinhronizacija

Lazarus

Čuven
Učlanjen(a)
21.04.2004
Poena
620
Moja oprema  
Pristup internetu
  1. Optički internet
Dobar dan.

Zanima me koji program, pored iTunes-a, moze da se upotrebi za manipulaciju fajlovima sa PC-ja na iPod i obrnuto??

Pretrazivao sam ovde po forumima, ali nisam nasao nista sto bih mogao da upotrebim :wall:

Hvala unapred.

Nemam iPod, ali imam nesto sto funkcionise na vrlo slican nacin, Motorolu ROKR E1. Za sinhronizaciju (pesama, naravno) isprobao sam jos plugin za Winamp, ml Pod koji jednostavno shebe neke pesme, rekao bih one viseg bitratea, posto iTunes ne dozvoljava mp3 preko 160 (ili 192?) bps na uredjaju, nego konvertuje u 128bit AAC. Shebe ih tako sto pesma svira do npr. 2min 41s i onda predje na sledecu. Isto tako bez konverzije prebacuje pesme koje nisu mp3 (ogg), pa ih telefon ne kapira.

Transfer je znacajno brzi (na telefonu je USB 1.1) nego preko iTunesa. Mozda u slucaju iPoda ovo nisu problemi.

Poslednja izmena:
potrazi sharepod

'Fala ljudi.

meni je iTunes pravio probleme zato shto na racunaru nisam imao USB 2.0 standard, sa 1.1 je sinhronizacija bila pravi mazohizam

YamiPod,jedan od boljih programcica za to,me translated this thingy into Serbian! :d
Pozdrav ,)

ma imas 10000 programa.
ja licno korisitim obican winamp.ove zadnje verzije imaju podrsku za ipod,a i imas neki plug in za ipod.
ne znam kako se snalazi sa novijim generacijama ipoda (tj. kakav je sa video fajlovima),ali sa zikom nema problema.
naravno,radi bez problema i prebacivanje muzike sa ipoda na pc.

Moj glas ide za MediaMonkey

Moj glas za YamiPod. Mali je, jednostavan, nema instalacije. Ukratko, odlično radi :D

Vrh Dno