Šta je novo?

iPod Nano uskoro kod nas u prodaji

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

aleck

Čuven
Učlanjen(a)
10.12.2003
Poena
619
Zvao danas AppleCentar da pitam da li će konačno da im stigne Nano. Reče mi prijatan ženski glas da:
- stiže 19.
- tražnja je velika
- verovatno će stići manje nego što se traži
- primaju rezervacije

Pa ko želi, nek' izvoli...

Pa jos pre nove godine sam video u CT shopovima u Merkatoru i na trgu. Jedino ako ce ovaj applecentar da stavi neku normalnu cenu, ali iskreno sumnjam u to...

Misha je napisao(la):
Pa jos pre nove godine sam video u CT shopovima u Merkatoru i na trgu. Jedino ako ce ovaj applecentar da stavi neku normalnu cenu, ali iskreno sumnjam u to...

Imas na www.apple.co.yu preporucene cene, od toga nize nece biti sigurno.

cekajte, sta je sad ovo:
http://www.mac.co.yu/ponuda/store/ipodnano.php

Vidim da su i mac.co.yu i apple.co.yu nalik glavnom appleovom sajtu. Ko je od ovih sad glavni zastupnik, distributer, preprodavac, itd. Ovaj mac.co.yu vec odavno ima u ponudi IPod Nano.

Nadam se da ce i meni stici pa cemo da vidimo cije ce cene najbolje biti ;)

Boyce je napisao(la):
cekajte, sta je sad ovo:
http://www.mac.co.yu/ponuda/store/ipodnano.php

Vidim da su i mac.co.yu i apple.co.yu nalik glavnom appleovom sajtu. Ko je od ovih sad glavni zastupnik, distributer, preprodavac, itd. Ovaj mac.co.yu vec odavno ima u ponudi IPod Nano.

Apple.co.yu je PowerCom odnosno Apcom - najblize pravom Apple-u :)

Mac.co.yu je EpicentarYU (galerija Ozon). U pitanju je distributer kao i CT, AppleCentarYU ili Application.

U CT Shopu na Obilicevom Vencu su imali 1 (jedan) Nano, crni, 2GB. Video ga, ali me taj ne zanima.

aleck je napisao(la):
- tražnja je velika
- verovatno će stići manje nego što se traži
- primaju rezervacije
To uvek kazu :smoke: da se ljudi prime!

Mozda malo OT, ali sta je to sto bi me nateralo da uzmem iPod a ne iRiver? Posedujem ovaj drugi (sa 128MB) a razmisljam uskoro da uzmem nesto veceg kapaciteta.

Lukija, mojne da pocinjes raspravu. Bilo kakva iPod vs. The Others rasprava će biti obrisana jer ne vodi ničemu

byMaX je napisao(la):
Bilo kakva iPod vs. The Others rasprava će biti obrisana jer ne vodi ničemu

Bila bi to jedna lepa tema za povecanje broja poruka :d , a siguran sam da bi vodla ka jednoj kvalitetnoj svadji :d
ja sam ZA diskusiju naravno sa argumentima, a ne *piiiiip* da se upotrebljava.

Poslednja izmena:
byMaX je napisao(la):
Lukija, mojne da pocinjes raspravu. Bilo kakva iPod vs. The Others rasprava će biti obrisana jer ne vodi ničemu

Cemu onda sluzi forum? Da nista ne pitas jer mozda nesto moze da vodi nicemu?

Ne, nego smo vec vodili vise puta takve diskusije. To ti je kao AMD vs. Intel, otprilike... Posto je tred besmislen, jer je Nano kod nas odavno u prodaji (CT Retail pre svega), zakljucavam tred.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno