Tnx...
Ej, kad vec pominjes da imas classic. Mozes li mi reci jos koliko ti otprilike traje baterija? I nano, a i ako znas za classic. Kazu na cnet da im je nano izdrzao cak 30ak, ili 31h.... sto je strava.
Znaci hepi si sa svojim nanom?

Ja bih kupio neke bolje sluske, ali nista posebno.... vidim ljudi se otkidaju od kesha i kupuju Shure itd. po cenama vecim od samog plejera... hehe... ja takve ni ne koristim za gitaru.. LOL... (mada imam sony...

..)
Plus mi trebaju obavezno da su bubice, zbog trcanja...
Kakav je ekvilajzer? Vredi li? Pise da je samo na presets... znaci nista od podesavanja...
Neki ljudi, po netu, su pominjali da ima distorzije u zvuku... jeli to tacno ili lupaju? Ameri... :trust:
Pazi, nisam merio, s obzirom da Classic imam oko mesec dana, a nisam ga nešto drndao, uglavnom slušam dok vozim bajs, a kad se vratim utaknem ga ne dock, tako da nemam blage veze. Nano je ženin, tako da tek za njega nemam blage veze koliko traje baterija.
Što se tiče sluški, trenutno se koriste ove apple, a pašće verovatno neke bolje - kada?, pojma nemam, kada se bude imalo para za nešto koliko-toliko dobro (naravno, ne pada mi na pamet da kupujem slušalice od 200+ evra, to je bacanje para).
Ekviljzer je, pa, upotrebljiv, ništa posebno, predefinisano ih je desetak, pa se odabere neki, ne znam, ja ga nešto ne rabim, dobro mi je i ovako, native.
Distorzije ima, ali sa apple slušalicama, na onim komponentama iz prethodnog posta smo ortak i ja odvrtali solidno i nisam primetio izobličenja u zvuku, mada, u pitanju su bili stvarno odlično kodirani mp3, sa solidnim bitrate-om, dok su komponete bile vrhunske, sa sve vrhunskim kablovima.
Što se mene tiče, iPod sa nekim malo boljim slušalicama je sasvim dobar player - meni odgovara, a da li će i tebi pojma nemam, ipak je zvuk subjektivna kategorija.
Pozz