Šta je novo?

Ipod nano 3g vs Coca Cola

joskaananas

Čuven
Učlanjen(a)
28.03.2004
Poena
619
Imam dotichni player i jednom prilikom na nekoj zhurci su uspeli da prospu Coca Colu na njega. E, sad, on je bio u onom silikonu i ne fali mu nishta. Sve radi normalno, samo je problem shto je onaj tochkic malo lepljiv, tj kada se par sati ne koristi onda se on kao zapekne i kod stiskanja se to oseti. Interesuje me gde bih ga mogao odneti, da ga otvore i ociste, jer ne bi s tim sam da se petljam. Inache, ja sam iz ns-a.
I pitanje br 2.... Koje slushke do, recimo 20 e bi mogle da odmene ove postojece. Bitno mi je da su klasichne bubice ili in ear i da imaju jachi bas od ovih.

Apple.rs, pa ih kontaktiraš za servis, ako želiš kod njih. Ne znam koliko košta ta usluga.

Od eventualnih zamena:
Shure E2c - $99
Shure E3c - $179
Shure E5c - $499
Etymotic 6i - $149
Etymotic ER-4 - $330

Ovih pet komada, sigurno imaju bolji bas. Sad i cena im je nešto bolja. :)

odrace te, bolje odnesi u neki boji mobil servis da ti ociste kontakte. komponente kod apple su uvek preskupe. ali, zadovoljstvo mora i da se plati

nabavi negde izopropil alkohol i sipaj, pusti da se lepo osusi i gotovo.

nabavi negde izopropil alkohol i sipaj, pusti da se lepo osusi i gotovo.
Kako mislish da sipam???? Samo da ga okupam u izopropilalkoholu? Znam da to brzo isparava, ali zar ne postoji shansa da ga zeznem?

E, da, slushke ne moraju biti apple-ove. Ja znam da su se nekad kupovale sonyjeve za te pare, koje su vazhile kao dobre, pa ako imate nekakav predlog recite...

ok. recimo da bih uzeo pioneer cl30. Jel mozhe neko na pm da mi poshalje gde da ih nadjem u ns-u. Evo isprebijao sam se od trazhenja po netu i nishta.

Nazad
Vrh Dno