Falcon je napisao(la):iPod je statusni simbol![]()
driver je napisao(la):Aaaa, znachi ko mercedes ili ferariPreskup, krsh, ali imash stila ako ga posedujesh
![]()
ogromna, nijedan mobilni telefon ne poseduje takav kvalitet zvuka ko ipod, probao sam i sve pocketPC modele, i sony ericssone W seriju (osim w950 koji josh nije izashao,a hvale ga), ROKR motorolu i niko ne moze da se meri sa ipodom. A da koshta dosta i da ne nudi nishta osim muzike, za to se slazem,ali ******, kvalitet se placadriver je napisao(la):A koja je razlika izmedju iPoda i mobilnog koji pushta stereo mp3 ?![]()
tiha je napisao(la):Kakvi su Sandisk MP3 plejeri u poredjenu sa iPod-om?
furov je napisao(la):tom logikom, zasto kupiti skuter kad imas kola...?
samo jedan detalj-koliko ti traje baterija na pda a koliko na i-pod? razmisli
driver je napisao(la):A shto se tiche baterije, pa zar cesh ti po ceo dan da slushash muziku ?![]()
driver je napisao(la):Drugo je to ako puno putujesh prevozom i stalno idesh peshke, onda da razumem, ali znam ljude koji ne izlaze iz automobila a imaju iPod
A shto se tiche baterije, pa zar cesh ti po ceo dan da slushash muziku ?![]()
driver je napisao(la):Ako mi nekad bude trebalo da slusham 'ziku, uzecu bre PSP pa cu imati josh 10 drugih mogucnosti![]()
delimir je napisao(la):I sta, onda ces da nosas onu cigletinu sa sobom?
delimir je napisao(la):I sta, onda ces da nosas onu cigletinu sa sobom?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari