Šta je novo?

iPod (iTunes) korisnici

RazbojNick

Čuven
Učlanjen(a)
05.02.2004
Poena
865
Mozda sam pogresio u startu, ali cini mi se da se pesme u iPod prebacuju preko iTunesa? E, ako nisam pogresio, imam problem: nemam iPod 😀 , ali imam Motorolu ROKR koja se takodje puni preko iTunesa, medjutim, nece da prebaci neke pesme u telefon. Savrseno ih kapira i pusta na racunaru, ali ne dozvoljava da se prebace za slusanje preko telefona. Nemam pojma zbog cega. Te se pesme ne razlikuju se ni po cemu od drugih koje hoce da transferuje. Kod nekih je rekompresija pomogla, ali nekima nema pomoci ni tako. Fajlovi nisu osteceni, svi su uglavnom kompresovani LAMEom, neke pesme imaju neke nemaju ID3 tag, bitrate je razlicit kod svih pesama (konstantan, varijabilan).

Imate li ovaj problem i kako ste ga resili?

delimir je napisao(la):
Ovde je odgovor, samo, nije bas tacno sto je napisano, da iTunes nece transferovati pesme sa bitrateom vecim od 128kbps. Upravo sam prebacio pesmu kompresovanu u 192 kbps i telefon je pusta bez problema. Nije jedina. Medjutim, 224 i jace nece da skapira, pa pomaze ili rekompresija na manji bitrate ili "Convert higher bitrate songs to 128 kbps AAC".
Sasha je napisao(la):
Pokusaj sa ovim pluginom za winamp.

http://sourceforge.net/project/showfiles.php?group_id=106528&package_id=114821

(ne radi sa 5.2 verzijom winampa i novijim)

Pozdrav.
Nazalost, probao sam ovaj plugin ranije, ali, ili ne znam da ga koristim, ili on ne radi u mom slucaju...

Eto, tamo sve pise, ali ne citas lepo...

AAC do 128, MP3 do 192...

A! Sry 🙂 preleteh malo tehnicki deo.

Da ne otvaram novi tred. Pitanje se nadovezuje na ovu temu.
Jel moguce nekako zaobici to dosadno pretvaranje u AAC? Radi se o gomilama MP3eva, smor je skroz...

Jedino da rekompresujes fajlove koji su jaci od 192 Kbps. Ja prilikom grebovanja audio CDa kompresujem u variable bitrate 32-320 Kbps i sa tim pesmama nemam problem. Mada, mislim da je on-the-fly prebacivanje u AAC tokom sinhronizovanja sa uredjajem bolja (i brza) varijanta...

Nazad
Vrh Dno