Šta je novo?

iPod ili iRivera

Kidd

Slavan
Učlanjen(a)
14.07.2005
Poena
301
Dvoumim se izmedju iPoda mini 4 GB ili iRivera H10 [ 5GB ], STA JE BOLJE???

iPod uradjen perfektno, ne znam shta tu ima da se razmishlja.

Jedino shto moze da zasmeta kod iPod Mini je to shto moze da se puni samo preko USB-a, nema svoj externi...

iPod mini bez rezerve.. Jedan prijatelj ga ima i mogu ti reci opasno dizajnirana sprava.. Pa nije dzaba toliko popularan. Sto se externog punjaca tice, to je prvi dodatak koji se kupuje za njega, kosta par eura na zapadu, valjda ima i ovde negde da se kupi..

Ma kapacitet je u ovom slucaju nebitan apsolutno, ni jedan od ova dva uredjaja ne mogu da reprodukuju ceo ciklus pesama koje se nalaze u playeru tako da...

Dizajn iPoda je mnogo bolji kao i matereijal od koga je napravljen. Ja sam bio u ovakvoj dilemi pre par meseci i pobedio je na moju srecu iPod Mini. :D

Navigacija je mnooogooo bolje uradjena na iPodu. To mora da se proba da bi se videlo/osetilo. Kvalitet zvuka je priblizno isti, dok je ekran sto se tice kvaliteta na strani iRivera a velicine na strani iPoda(licno nisam nasao svrhu color ekrana na MP3 playeru) :)
Jedina mana iPoda su slusalice koje su ocajne
Nadam se da sam ti pomogao bar malo.
Pozdrav!

EDIT:Punjac ne kosta par eura vec par desetina...ali takodje mi nije potreban jer u svakoj kombinaciji mogu da ga punim na racunaru, ti proceni da li je tebi potreban...

Poslednja izmena:
I kakvu funkciju ima ekran koji je manji od jednog incha tj gledanje slika na istom?

Ekran je 1.5", kao na dig. fotoaparatu, sto znaci da slike mogu dosta lepo da se vide. Ne pricaj napamet.

dobro opet je premalo, ako je neki gust gledati slike na 1.5" ekranu onda stvarno...
iriver je takodje i skuplji i baterija mu traje dosta krace i to cak sa iskljucenim ekranom.....

Pa HVALA vam momci ja vec imam iPod tj. moj brat i znam kakav je ali ja za sebe hocu da kupim iRiver .........

Nazad
Vrh Dno