Šta je novo?

iPod Classic 80GB

ckibunenko

Slavan
Učlanjen(a)
28.10.2007
Poena
320
Imam pitanje...Da li aplikacije koje se nalaze na iTunes-u (games,utilities,education i sve ostalo sem naravno muzike,filmova i knjiga) mogu da se pokrecu na iPod Classic-u?Za sve aplikacije pise da su Compatibile with iPhone and iPod Touch ali sta to znaci tj. da li se podrazumeva da mogu da se koriste i na iPod Classicu ili su iskljucivo namenjene za gore pomenute dve platforme?
THX za odgovor! :wave:

Inace kida kako je dobar!

A gde se mogu skinuti aplikacije za iPod Classic?Posto na iTunes-u za bukvalno sve aplikacije pise ono o kompatibilnosti...

Postoji li mogucnost konverzije iz 16:9 (widescreen) formata u 4:3 bez gubitka ivica?

pa to nikako nije ni teoretski moguce osim da se spljosti slika.

Da li neko zna koji je maksimum velicine dokumenata za Notes?U cemo pisete?Ja sam isao copy/paste tekstova sa neta u Notepad, pa odatle na iPod ali prikazuje mi samo jedan mali deo...Da li je moguce da je Ipod ,koji je kapaciteta 80GB, ogranicen na prikazivanje tekstualnih dokumenata koji su velicine ni 50KB ?

Poslednja izmena:
Imam Ipod classic 80 gb i nesto sa njim nije u redu... nece da prikaze nijednu pesmu ili video,igricu pokrene pa se sam restartuje...inace ovo je sve za mene novo o_O :D Ljudi pomagajte! :)))

pao mi je u ruke ipod classic 80 gb, i problem je sto ne mogu preko itunes-a da uradim restore, prikazuje neku gresku 1439 mislim, ne mogu da ga formatiram sem na quick format, i to je pitanje sta se dogadja, inace mogu da ga upalim, da ga punim.....ima li ko ideju sta se dogadja ! ! Hvala !

Vrh Dno