Šta je novo?

iPod 160gb problem

sira

Čuven
Učlanjen(a)
11.12.2003
Poena
609
PC ga prepozna i u commanderu se vide svi folderi i fajlovi,
iTune ga ne prepoznaje i daje sledecu poruku u att.
iPod ne prepoznaje nista od fajlova u sebi.
Radio sam reset vise puta al ne pomaze.
Ima li neko ideju kako da resim...
Hvala

Prilozi

• poruka.jpg
    poruka.jpg
    21.4 KB · Pregleda: 69
1. Kad god sam imao problema sa MP3 plejerima, formatiranje je uvek pomagalo. U toj poruci ti i iTunes preporucuje vracanje uredjaja u fabricko stanje (softverski naravno :)).
2. Da li plejer ima neka podesavanja u vidu tipa povezivanja na PC (USB Mode - kod mene na Sansi je MSC - kao flash disk i MTP - kao muzicki plejer)?
3. Da li si probao da reinstalirash iTunes (ili instalirash najnoviju verziju)?
Nadam se da cesh reshiti problem.

Preporuka iTunes-a za formatiranje podrazumeva da ce sve da obrise,vidi att. a ja bih da to izbegnem 2000 i nesto pesama je u pitanju;)
Sto se povezivanja tice sve je ok.Win ga prepozna kao disk , sa total comm. vidim sve foldere i muziku.
iTune je poslednja verzija skinuta prekjuce.
Dal ima varijanta da prekopiram folder sa muzikom na komp pa da posle vratim muziku u iPod i da je prepozna a da u medjuvremenu napravim ovaj restore sa brisanjem

Prilozi

• poruka1.jpg
    poruka1.jpg
    21.7 KB · Pregleda: 51
Poslednja izmena:
Naravno da mozesh da backup-ujesh na hard - to i ja uvek uradim pre nego pochnem da prchkam Sansu. Vidi u iTunesu i onu opciju da podesish iPod da radi kao Flash disk (ne secam se tacno gde beshe) - probaj da je ugasish. Backup pa se poigraj sa opcijama. Ako nece shibni mu format, meni se bivshi Nano isto jednom zaglupio, format reshio problem. Nadam se da cesh uspeti to da sredish.
P.S. Kad backup-ujesh na hard posle toga prebaci na Pod muziku pomocu iTunesa, ne Copy/Paste. Meni Nano nikad nije hteo da prepozna mjuzu kopiranu bez Tunesa.

Nazad
Vrh Dno