Imao sam vise telefona Android platforme,i evo sada prvi Iphone(8 plus). Nije android bagovit kao nekada,ali je daleko od ove fluidnosti i stabilnosti koje ima IOS.
Samsung telefoni su mi posebno bagovali i stucali,imao sam S8 Plus,on mi je poslednji Samsung koji sam koristio,za nijansu je to bilo bolje nego na proslim,ali posle 3 meseca krenuo je sa vec poznatim bagovima,ponavljam manje nego pre,ali su prisutni i meni jako iritantni. Mnogo bolje od Samsunga radili su mi Huawei i Xiaomi telefoni,dosta stabilniji i sa manje bagova,tu i tamo se pojavi neki bagic,ali nista strasno.
Sto se tice prelaska sa Androida na IOS,jeste malo zeznuto prvih nedelju dana dok se covek ne navikne,Android je ipak malo laksi i funkcionalniji u nekim stvarima,ali kada se covek navikne na IOS prosto ne pozeli da ikada menja ovu stabilnost,fluidnost i sigurnost za bilo koji,po funkcijama mozda i bolji Android telefon. Dva su sveta razlicita,mislim da svako treba da proba i jedan i drugi(ako je u mogucnosti) pa da sam odluci sta mu vise odgovara. Ja licno ne verujem da cu se vracati na Android platformu.