Šta je novo?

iPhone staklo ekrana

stoske

Slavan
Učlanjen(a)
30.06.2005
Poena
407
Moja oprema  
Pristup internetu
  1. Optički internet
Imam odlicnu ponudu da od prijatelja kupim iPhone, 3 dana star, iz USA.
Otkljucan je 1.1.4 soft.

Problem je taj sto mu je ispao i staklo ekrana je naprslo. Sve radi bez problema.

Pitanje je da li moze da se zameni, gde i koliko bi okvirno kostalo?

Poslednja izmena:
Ma ako radi taku uzimaj i bez zamene, sta te briga!!!

Sve zavisi koliko je to povoljno.

Radi sve nije problem, jedino zbog estetske strane.

Cena je 250 Evra, za full paket, napominjem da je potpuno nov.

Poslednja izmena:
Povoljno jeste, ako tebi to neće smetati i sve radi ...

Ne smeta mi, sve savrseno radi, probao sam ga jedno 30 minuta juce.

Mene interesuje koliko bi kostalo da se zameni i gde?

Verovatno nigde jer ne može legalno da se nabavi kod nas. Jedino da imaš ludu sreću da u nekom servisu naletiš na neki koji je crkao ali nije oštećen, pa da se od dva sklepa jedan.

U Srbiji najverovatnije nigde neces naci aftermarket deo za iPhone, a i ako nadjes to ce 100% biti kinez. Jedino kako kaze Sale, da naletis na neki iPhone kome je riknula elektronika.

Apple nikada nije odvojeno prodavao kucista za iPod-ove niti je ikada bilo negde da se kupi nesto takvo. Jedino, ako neko ima pokvareni iPhone, pa naletis na tako nesto i zamenis.

Znaci ima da bude skupo :D

Ne znam da li da pazarim ili ne?

Napominjem da mi ne smeta mnogo, samo ne znam da li ce pukne skroz ili ne.

Poslednja izmena:
druze,u USA kosta novi 270 eura,znaci taj "drug" ti prodaje slomljeni 20 eura jeftinije,on ce onda dodati 20 eura i kupiti novi,pa sad vidji kakav ti je drug!!!

nemoj to da uzimas,jer svakog trenutka mozes ocekivati da ti crkne touch i onda,baci ga slobodno,to je drugo da to nije touch screen pa mozes da ga zamijenis,to ti je i tastatura i navigacija i ekran i sve.NEMOJ DA RIZIKUJES 250 EURA,TO NIJE MALO!!!

Ja sam prodao 8gb sa blago ulubljenim coskom od pada za 300e tako da to sto ti on nudi i nije bas povoljno. Bolje uzmi neki nov 4gb za ~350e.
:wave:

Znam koja je cena, samo je meni problem da ga nabavim iz USA. On ce sebi naruciti novi, a na meni je samo da nadjem novo staklo.

Mislim da to moze da se sredi, uz malo muke i dobijem nov iphone ispod 300 evra.

samo staklo?na to ces morati da cekas dugo dok prvi iphone crkne,a posto je to apple NACEKACES SE!!!

Snasao sam se za staklo zahvaljujuci jednom clanu sa ovog foruma.

Stize za 2 nedelje.

Da li ima neko preporuku gde da odem da zamenim staklo?

Ma zameni je sam....sto se bojis? Da ne polomis staklo???? :p

Zamenio bih, ali mi frka zbog ekrana.

Radi je bi prepustio to nekome ko ima iskustva.

Ima li nada da se u Beogradu pronadje neko ko bi mogao da mi zameni?

Vrh Dno