Šta je novo?

IPhone slusalice -kopija/adapter/nesto?

Lemilica

Čuven
Učlanjen(a)
25.09.2000
Poena
619
Kupio sam pre par dana CiPhone, i slusalice uz njega su OK kvaliteta, ali tihe, na oko identicne originalnim. Ne znam kako originalne zvuce, pa ne bi da poredim.

Interesuje me, ako ima da se kupe in-ear sluske za iPhone, ili barem neki adapter sa iPhone Konektroa na "obican" banana konektor?

iPhone konektor je takodje obican konektor (osim onog momenta za javljanje/prekidanje veze). Bilo koje slusalice mogu da udju ako se skine dovoljno plastike sa samog prikljucka, da on do kraja moze da udje u rupu.

govorim o pljosnatom konektoru sa zilion pinova, izgleda kao DVI kog je pregazio kamion:).. mogu tu da uteram malu bananu ako zapnem, ali nije to resenje :D
Kabl_za_iPhone___498caaed30f8a.jpg

Poslednja izmena:
Imam ja originalne slusalice od iphone 3g ali hocu da ih zamenim za 3gs slusalice
Bukvalno sam ih malopre uzeo i otvorio iz folije, ako si zainteresovan pisi mi na pm

govorim o pljosnatom konektoru sa zilion pinova, izgleda kao DVI kog je pregazio kamion:).. mogu tu da uteram malu bananu ako zapnem, ali nije to resenje :D
Kabl_za_iPhone___498caaed30f8a.jpg

Slusalice kod iPhonea ne idu u taj konektor LOL :) iPhone ima 3.5mm konektor za slushalice, to shto ti hocesh ne moze nikako...

I to shto su slushalice tihe, veca verovatnoca da je zbog slabog izlaza, a ne slushalica...

Nazad
Vrh Dno