Šta je novo?

Iphone pusta FLAC ... ql

e jos kad bi mogao i iTunes da ga tera, bilo bi fenomenalno....

Hvala za tip, mada je cena malo jača, isplati se jedino ako imaš veliku kolekciju FLACova. Je l' neko probao već ovaj player?

Bowers and Wilkins inače preporučuje ovaj softver za konverziju audio formata: http://sbooth.org/Max/
Tako da jedan način da se muzika ubaci u iTunes je da se FLAC konvertuje u Apple Lossless (.m4a) i tako ubaci u iTunes.

Mada iskreno, 16bitni M4A je reda 25MB za pesmu od 4minuta - bez vrlo dobrih sluški pitanje je koliko ovakav kvalitet snimka ima smisla u pokretu.

Mada iskreno, 16bitni M4A je reda 25MB za pesmu od 4minuta - bez vrlo dobrih sluški pitanje je koliko ovakav kvalitet snimka ima smisla u pokretu.

ja bih pre rekao da mi je nelogicno stavljati FLAC na ipod/iphone kada 5 albuma zauzme 3GB, a ja ograničen na 16... al svakako cu da testiram posle nove godine, imam dobre sluške pa cemo da vidimo 128/320/flac razlike. Odlično, a taman sam mislio da cu da se smaram za praznike! :,,:

hmmm valjda Numark PHX, moram pogledati kada dodjem kuci.

Mislim da ću da grebujem muziku sa par originalnih diskova pa da upoređijem te snimke. Ima li ko savet?

ma sto bih se ljutio hehe to je naj sto imam, sta da radim :p
nisu usb, 3,5 su!
btw kakav je ovo forum?!?!?!?!

Nazad
Vrh Dno