Šta je novo?

Iphone , facebook messenger delay - kasne poruke -

_david_

Banned
Banovan
Učlanjen(a)
18.08.2016
Poena
19
Da li neko moze po hijaditi put da mi objasni o cemu se radi? kupio sam ajfon 6s pre 2,3 meseca, i stalno mi kasne poruke na fejsbuk mesendzeru, o cemu se radi... dakle , kada mi telefon miruje 30+ minuta bez cackanja i neko mi pusti poruku na mesendzer , ja je dobijem tek posle 5,6 minuta... a kad ga ostavim i zakljucam, stavim ga na sto ili u pantalone, i posle 3,4 minuta ako mi neko posalje poruku ona stigne..ne kapiram tu filozofiju, ako je zakljucan duze od 20 30 40+ minuta onda kasne po 5 minuta, a kad je zakljucan 4,5 minuta,,, i recimo neko mi u tom periodu pusti poruku...poruka stigne odmah...da li postoji neka caka, nesto u ajfon da se podesi, i zbog cega se to desava... sto se tice notifikacija sve je ukljuceno i sve je apdejtovano...

- jel se i vama to desava, da li neko ima isti problem kao ja ?

Poslednja izmena:
Meni se to desava iskljucivo na Viberu,i to jako retko od poslednjeg apdejta. Poigraj se malo sa background app refresh,mozda je tu problem.

Sent from my 6S using Tapatalk

To je najverovatnije `doze mode`, mada moguce da se i applikacija zaglupila. Kada stavis telefon u totalno mirovanje npr. Na sto ili pored kreveta kad ides da spavas, telefon ulazi u taj duboki doze mode da bi stedeo bateriju zato ti dolaze notifikacije kasnije jer ih proverava svakih 5 min. Dok ti je telefon u dzepu doze mode primeti da se telefon pokrece i ne ulazi u taj duboki mod i notifikacije ti dolaze odmah.

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Doze na iOSu? Svašta čovek nauči ovde.

Sent from my 6S using Tapatalk

dešavalo se to i kod drugih aplikacija,al pošto mi nije važno da momentalno odgovaram,nisam se pozabavio time.

Imao sam problem sa mailovima dosta dugo,a onda sam promenio par aplikacija i našao onu koja radi kao sat.

Probaj da obrišeš,pa da je ponovo instaliraš,restore...

sve sam probao, od restore-a do reinstaliranje aplikacije nista... opet nista.. da nije mozda do wifi-a ? ovog glupog sbb-a ? jer takodje kad a sam na svom internetu 4g... poruke stizu odmah, a primetio sam kod drugara, posto on ima adsl.. i tamo sam testirao pruke na mesendzeru , odmah stizu, zakljucam telefon ne diram 40 minuta , sat vremena... ortak posalje poruku ona dodje sa 3 sekunde.. na adsl wifi-u

Poslednja izmena:
sve sam probao, od restore-a do reinstaliranje aplikacije nista... opet nista.. da nije mozda do wifi-a ? ovog glupog sbb-a ? jer takodje kad a sam na svom internetu 4g... poruke stizu odmah
Ako ti znaci nesto to se i mojoj devojci desava na viberu isti slucaj kad je na sbb kasne poruke a kad je na 3g dolaze odmah.

Ako ti znaci nesto to se i mojoj devojci desava na viberu isti slucaj kad je na sbb kasne poruke a kad je na 3g dolaze odmah.
Bio je negde već ovaj problem,tako da je verovatno SBB problem ili ruter.

Ne mogu da se setim gde,al znam da sam se začudio.

Ma SBB je sve gori i gori. Nadam se da ce ih ugusiti konkurencija.

Koja konkurencija?

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Ako imaš SBBov Cisco wifi ruter (mislim da je 3928 oznaka), do njega je.

A preveliki je problem zameniti ruter?

Sent from my SM-N930F using Tapatalk

Ako imaš SBBov Cisco wifi ruter (mislim da je 3928 oznaka), do njega je.

imam cisco 3925 ... a drug ima cisco 3928S ... njegova je jedna generacija novija od mog... ide moj.. njegov, pa ovaj najnoviji sto imaju Ubee ruter... btw, premetio sam da god druga stizu poruke, mozda nekada sa malim zakasnjenjom od minut... ali kod mene je katastrofa to je taj glupi cisco 3925 ... moguce da si u pravu

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno