Ha ha. Mi smo jedini koji smo dobili 35 komada jer sam brzo odreagovao. Ni jedan naš servis u EU nije dobio ništa. Ovo će trajati mesecima tako da savetujem da se strpite. Niko neće biti zaboravljen.
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Mislim na ono što sam poručio. Ko zna koliko će još da ih se javi za zamenu. Ali će kasniti sve to. Apple je već najavio da sledeća pošiljka ide tek 5.12. Proćiće meseci dok se sve ne realizuje i stabilizuje isporuka
@Mikenziyu
Samo da te podsetim da proveriš jesu li stigle one baterije za Iphone 6?![]()
Kod nas ne moraš da dolaziš. Samo pošalji podatke na mail [email protected] (ime, prezime, mail, adresa, telefon u formu 3816xxxxxx i serijski broj telefona - ne screenshoot)
Dopunio je Apple spisak ali više ne može da se edituje post na FB-u. Ako Apple kaže šalji.
Obaveštenje za sve korisnike 6s telefona: Morali smo da povučemo FB post i obustavimo proceduru porudžbine baterija za 6s modele koji se kvalifikuju za zamenu putem mail-a jer je Apple to tražio od nas. Neću ulaziti u detalje niti pružati odgovore na pitanja u vezi ove odluke, samo želim da vas obavestim. Vraćamo se standardnoj proceduri, tj. svi koji se kvalifikuju za zamenu baterije u programu zamene moraju doneti svoj telefon u servis na dijagnostiku pre nego što se baterija poruči.