Šta je novo?

Iphone 6s PROBLEM - MEDJUNARODNE PORUKE

_david_

Banned
Banovan
Učlanjen(a)
18.08.2016
Poena
19
Jel moze neko da mi pomogne, stalno mi ajfon salje neke poruke sam od sebe u inostranstvo.. i uvek mi racun za telefon bude veci za 100,200 dinara...

- iskljucio sam FaceTime i iMessage

- inace telefon je dignut u mts-u

- btw, negde sam procitao na forumu , da telefon sam salje te poruke pri aktivaciji update-a ili restore-a da li je ovo tacno? i sta da radim, da drzim ugasen FaceTime i iMessenger... ili sta?

Poslednja izmena:
Verovatno aktivacione poruke za iMessage/Facetime. Kada aktiviras te opcije, i samo ako aktivacija ne uspe iz prvog puta onda telefon sam pokusava ponovnu aktivaciju vise puta u toku dana sve dok ne prodje aktivacija. Za Update ne treba ponovna aktivacija, ali za Restore mislim da treba ponovo.

Poslednja izmena:
Verovatno aktivacione poruke za iMessage/Facetime. Kada aktiviras te opcije, i samo ako aktivacija ne uspe iz prvog puta onda telefon sam pokusava ponovnu aktivaciju vise puta u toku dana sve dok ne prodje aktivacija. Za Update ne treba ponovna aktivacija, ali za Restore mislim da treba ponovo.

druze jel mozes da mi pojasnis.. sta sada da radim, da iskljucim te opcije ili da mi budu ukljucene ?, posto sam ja iMessage i FaceTime iskljucio... da ih ukljucim ponovo ili da ih ostavim ugasene ?

- i smo jos jedno pitanje, posto ja svakih par dana, nedelju dana idem preko iTunes-a za proveru apdejta... da li mi i tu skine poruku kad kliknem na check update, ? nekad idem i preko telefona da chekiram apdejt

Poslednja izmena:
Kada preko itunsa ides na proveru updejta ne skida se i ne naplacuje nista. Drzi Face time slobodno. Naplacuje se sam aktivacija FaceTime svaki put kada radis restore. Sto znaci ako 4x uradis restore, 4x ce naplatiti aktivaciu

Jel moze neko da mi pomogne, stalno mi ajfon salje neke poruke sam od sebe u inostranstvo.. i uvek mi racun za telefon bude veci za 100,200 dinara...
Za pocetak da li si siguran da je veci bas zbog poruka - mislim jesi proverio da su bas poruke u pitanju...
Ako si iskljucio to sto si naveo nemoguce je da ti sam salje poruke.

@Vaskemld hvala na odgovoru
@n1tr0 zvao sam operatere i stalno su mi rekli da saljem medjunarodne poruke, reko to nije moguce i onda su me pitali da li ima iphone i da iskljucim imessage....

Vrh Dno