Šta je novo?

Iphone 6s antutu benchmark pomoc

_david_

Banned
Banovan
Učlanjen(a)
18.08.2016
Poena
19
Ljudi kako ste vi skinuli antutu na vas ajfon ... meni trazi da ga kupim , nije mi free... da li postoji nekako free da se uzme ?

Poslednja izmena:
Kao sto vidis na liku, na US App Store je free.

Kao sto sam napisao, free aplikacija kao sto mozes da vidis. Ovo je Screenshot iTunes-a

Screen_Shot_2017_01_19_at_5_24_35_PM.png

da, da sad vidim a kazi mi kad sam kliknuo na get... pisalo mi buy ... i samo je odjednom skino

Poslednja izmena:
Cim ti lepo pise samo Get a ne i cena, onda je free i nema sta da ti naplati.

Cim ti lepo pise samo Get a ne i cena, onda je free i nema sta da ti naplati.

ja imam jafon nekih 2 meseca, i tek se polako ucim... ali nije mi jasno zasto pise GET , pa kad kliknem na GET onda stoji Buy , i kad kliknem na Buy sto znaci KUPITI... on mi je samo downloaduje

a kako da ti stigne na racun ako nisi ostavio nikakav racun?
pise ti buy jer mozda nisi obrisao karticu iz naloga, kada si kreirao nalog slobodno obrisi karticu a naloga

Cemu tolika filozofija, kako neko moze da ti naplati nesto sto je free i sa kog racuna da ti skine ako nisi vezao karticu (sto i ne mozes ako si na US App Store-u) 🙂

Cemu tolika filozofija, kako neko moze da ti naplati nesto sto je free i sa kog racuna da ti skine ako nisi vezao karticu (sto i ne mozes ako si na US App Store-u) 🙂

otkud znam, nov sam korisnik ajfona... i nikada te aplikacije sa GET nisam skinuo.. i eto danas sam skinuo taj antutu i jos par aplikacija.. pa sam u nekom tripu da mi se ne naplati... uzeci primer kod fejsbuka i drugih aplikacija mi stoji samo onaj oblak i strelica na dole.. i to kad kliknem on skine... zato mi je malo cudno bilo ove aplikacije sa GET pa jos dole pise malim slovima In-App Purchases .. pa sam kontao ako takve aplikacije skidam da ce mi se uz racun naplatiti... 🙂

Nisi citao linkove iz prethodnog posta.

Namerno je postavljeno Get a ne Free posto je mnogo free aplikacija koje su to samo u pocetku i imas uglavnom In-app purchases.

Oblak ti prikazuje za sve aplikacije koje si vec skidao (racunar ili neki drugi iPhone, iPad).

Plus sto nemas karticu vezanu za Apple ID pa i ne vidim nacin da ti neko nesto naplati (verujem da nemas pare na racunu koje si dodavao preko iTunes Gift card-ova).

Nisi citao linkove iz prethodnog posta.

Namerno je postavljeno Get a ne Free posto je mnogo free aplikacija koje su to samo u pocetku i imas uglavnom In-app purchases.

Oblak ti prikazuje za sve aplikacije koje si vec skidao (racunar ili neki drugi iPhone, iPad).

Plus sto nemas karticu vezanu za Apple ID pa i ne vidim nacin da ti neko nesto naplati (verujem da nemas pare na racunu koje si dodavao preko iTunes Gift card-ova).

jesam procitao , sam sto si dao sajtove... skontao sam.. sve u sveu hvala 🙂

Nazad
Vrh Dno