Šta je novo?

iPhone 6 - kako izvući slike iz Vibera?

draskokv

Slavan
Učlanjen(a)
25.08.2006
Poena
305
Imam iPhone 6 koji moja majka koristi samo za Viber i za internet. Ovaj telefon ima interne memorije 16gb.
Nisam obraćao pažnju i sada vidim da je memorija puna i ne mogu čak ni da pokrenem Viber. Da li neko zna kako mogu da izvučem video i slike sa Vibera?
Kada povežem telefon sa računarom, na telefonu je sve prazno.

Da li je viber bio podesen da automatski snima slike/video fajlove u galeriju ili ne?

Instaliraj Backuptrans app na racunar i povezi iPhone.

Ta je greska vezana za interni storage. Obrisi bar nesto iz telefona sto vam ne treba.

Nije. Nisam imao više slobodnog prostora, pa sam izbacio opciju da snimam u galeriju.

Instalirao sam i prikazuje neku grešku. Error code: 28
Ok.

Probaj sledece: Prikljuci telefon na windows racunar. U my comp. desni klik na telefon i pokreni Import pictures and videos. Verovatno ce prvi put da ti kaze da nema nista, sacekaj malo, pa probaj posle par min opet i tako nekoliko puta dok ne pronadje slike. Tada ce da ti uvuce sve slike sa telefona u racunar.
Obavezno klikni na Trust na telefonu kada povezujes sa racunarom.

Mozes da pogledas takodje i 3uTools, on bi isto treba da moze da izvuce fotografije.

Ok.

Probaj sledece: Prikljuci telefon na windows racunar. U my comp. desni klik na telefon i pokreni Import pictures and videos. Verovatno ce prvi put da ti kaze da nema nista, sacekaj malo, pa probaj posle par min opet i tako nekoliko puta dok ne pronadje slike. Tada ce da ti uvuce sve slike sa telefona u racunar.
Obavezno klikni na Trust na telefonu kada povezujes sa racunarom.

Mozes da pogledas takodje i 3uTools, on bi isto treba da moze da izvuce fotografije.
Hvala ti na pomoći. Probao sam sve i dalje ništa ne mogu da uradim. Kada probam import pictures and videos, ne vidi da ima slika i videa, zato što mi je galerija prazna.
A program 3uTools je odličan i ima raznih opcija, ali ne nalazim opciju da mogu da izvučem slike i video iz Vibera.

Nazad
Vrh Dno