notrealyeti
Poštovan
- Učlanjen(a)
- 07.07.2016
- Poena
- 54
Uzeo drug danas polovan iP5s, savrseno ocuvan, star oko 6 meseci, bukvalno bez tacke na njemu. Telefon u globalu radi, sve funkcije su mu ispravne ali mu izbacuje temperature error, nakon cega restartuje telefon i posle opet radi najnormalnije dok se ne desi ista stvar... Znaci telefon bukvalno izbaci crni ekran sa tim errorom i telefon se moze koristi samo za poziv u hitnim slucajevima
Za godinu i par meseci koriscenja istog telefona nikada mi se ovo nije desilo, a nisam ni cuo da se generalno nekome desava. Koliko je on primetio za ovaj jedan dan korsicenja uglavnom se to desava kada udje u kameru, blic zabagguje ili sta vec, i samo iskoci ovaj error. Na netu sam negde nasao da moze da bude baterija u pitanju, a drugar se brine da nije nesto ozbiljnije.
Pozdrav
Za godinu i par meseci koriscenja istog telefona nikada mi se ovo nije desilo, a nisam ni cuo da se generalno nekome desava. Koliko je on primetio za ovaj jedan dan korsicenja uglavnom se to desava kada udje u kameru, blic zabagguje ili sta vec, i samo iskoci ovaj error. Na netu sam negde nasao da moze da bude baterija u pitanju, a drugar se brine da nije nesto ozbiljnije.
Pozdrav