Šta je novo?

iphone 4s gubi se veza

probotzor

Slavan
Učlanjen(a)
22.04.2012
Poena
315
mom ocu se na iphone 4s desava da kada razgovara sa nekim, ponekad ima kratke prekide i cuje sagovornika isprekidano
znaci ne uvek, ali je opet iritantno

mislio sam da je problem sto je imao staru isecenu karticu, pa je uzeo novu, ali i dalje ima te probleme od kako je krenuo ovaj sneg

probao sam vip karticu u njegovom telefonu i nisam imao problema, ali mozda samo nisam probao da razgovaram dovoljan broj puta, posto mu se taj problem ne desava uvek

da li je neko imao slicnih problema i kako je resio?

Taj problem sam ja imao baš na tom modelu 4s,dok sam bio na Vip mreži.

Čim sam prešao na Telenor,problem je nestao.

A otkud znas i da nije do sagovornika? :)
I otkud znas da nije do mreze? :)

probao sam danas da nosim svoju vip karticu u tom telefonu, a njemu sam dao ip4 neki i sa njim nema problema

dok se meni u tom 4s cak i sa vip karticom desava da mi prekida sagovornik, ali mi se desilo u jednom od 6 poziva i to samo kada sam razgovarao sa njim

nije mu ni do kartice, jer je kartica nova, skoro su dobili nove kartice na poslu

da ti ja kažem,do VIP-a je.Probaj drugog operatera i videćeš promenu ;)

dok se meni u tom 4s cak i sa vip karticom desava da mi prekida sagovornik, ali mi se desilo u jednom od 6 poziva i to samo kada sam razgovarao sa njim

Ajd malo pojasni sta si hteo reci - da li se tebi desava sa tim 4s da ti prekidaju sagovornici, ili ti se desilo samo jednom kada si pricao sa njim. Ako je sa njim onda je ocigledno problem do njegove lokacije ili kartice jer si ti taj koji je koristio njegov fon, a on je koristio drugi...

Sent from my iPhone using Tapatalk

@valdevit

ali moj otac je mts i on ima probleme, ja sam uzeo danas sa mojom vip karticom da probam i jedini problemi se javljaju kada razgovaram sa njim ili brojevima iz njegove firme...
on sada sa ip4 cuje sve iz firme kako treba i oni cuju njega, ocigledno je neki problem u ovom 4s, ali ne znam u cemu

@nitro

samo mi je on prekidao danas, ali njemu konacno niko nije prekidao sa ip4 koji sam mu dao da nosi, tako da ce on vrv nastaviti da nosi tu cetvorku, ali zelim da otkrijem sta je sa ovim 4s

Poslednja izmena:
ne navijam za lelenor,al ako te ne mrzi ubaci njihovu karticu.

Kad sam imao taj problem,mislim da je isto bio 4s u pitanju,sa VIPom od 3 poziva,1 je pucao,sa mtsom 1 od 10,a sa Lelenorom ni 1.

Ne znam,ne razumem se,al ja sam od tad na lelenoru i za sad nisam imao ni 1 prekinut poziv.

Samo probaj,čisto da otkloniš sumnje i budeš 100% siguran da nije do mreže.

vrv nije do mreze, na vipu mi je samo taj jedan poziv jutros imao smetnje... nzm sta je

ne navijam za lelenor,al ako te ne mrzi ubaci njihovu karticu.

Kad sam imao taj problem,mislim da je isto bio 4s u pitanju,sa VIPom od 3 poziva,1 je pucao,sa mtsom 1 od 10,a sa Lelenorom ni 1.

Ne znam,ne razumem se,al ja sam od tad na lelenoru i za sad nisam imao ni 1 prekinut poziv.

Samo probaj,čisto da otkloniš sumnje i budeš 100% siguran da nije do mreže.

Znaci ti si koristio VIP kada je bio los, a pricas sada kada ga ne koristis da je isto tako.

Pravi savet, svaka cast.

FYI ja sam sa tog tvog Telenora presao na VIP, long story short, zivci se vracaju na svoje mesto :)

izvini,al nemam vremena sa tobom da se natežem ;)

posle nekoliko dana na vipu, nema nikakvih problema osim onog jednog prvi dan, tako da su majka i otac zamenili telefone

ona je uzela 4s da koristi sa vip karticom, a on 4 da koristi sa mts

da ne otvaram novu temu

interesuje me samo kako uopste ovaj 4s radi na nasim karticama kad mu u podesavanjima pise carrier vodafone uk i kada mu se proveri imei pise da je sim locked
da bi se islo na mobilni internet mora da se upali roaming i ne trosi nista zaista, ali je cudno

ne koristi rsim ili slicna pomagala

nije jailbroken niti bilo sta, nema ni rom nikakav

Nazad
Vrh Dno