Kissme1
Slavan
- Učlanjen(a)
- 09.09.2010
- Poena
- 200
Pozvdrav , do sada celog svog zivota sam koristio nokia telefon nikada nisam imao zamerku do sada .. Da ne bi duzio pricu i pricao koje sam sve telefone koristio i koliko sam bio zadovoljan a koliko sam sad razocaran.. Uglavnom ovi noviji modeli e7 i n9 koje sam ja koristio su me razocarali , telefoni baguju , sporo rade , imaju neke tikove jednostavno ne mogu da se koriste redovno.. E sada ja sam citao mnogo tema o tome koji telefon uzeti .. uglavnom tu su javljaju neki saveti oko kupovine Samsunga galaxy s2 i neki noviji htc modeli .. medjutim nemam nista protiv tih telefona ovako stvarno lepo rade ali cene su ubistvene a i nekako mi se nesvidjaju nisam siguran kako bih to mogao da objasnim ..
Tako da sam se odlucio da pazarim nesto od Iphona , gledao sam dosta dugo sra bi mogao pazariti i odlucio sam se za Iphone 4 jer za 4s nemam kesa i verovatno nikada necu skupiti .. E sada ja sam nakupio 350e i nasao sam jedan polovan Iphone 4 e sada ovako je meni to covek objasnio , ima najnoviji softwere i neko cudo gde mozes da skidas igrica i sta god hoces za dzabe.. i baterija drzi nedelju dana nema ogrebotine (telefon je stvarno lepo ocuvan) i sva nesto je on tu meni napricao .. e sada mene interesuje da li vredi dati 350e da li moze da se nadje jeftinije? citao sam da ti telefoni imaju nekih gresaka ? da se kvare? da nesto nije uredu sa delovima i softwerom ujednaceno? pa sam postavio ovu temu na forum ako neko moze malo vise da me uputi kako se ovaj uredjaj koristi koliko nvca vredi dati za njega i td..
Model je crni iphone 4 sa 16gb mem..
Da li vredi ?
Da li je jako komplikovano povezati sa racunarom (razmenjivati podatke , prebacivati muziku slike i ostalo) ?
Da li je to ok cena za polovan 4 sa tim opisom?
Sta bi trebao da znam pre nego sto se odlucim za ovaj model?
Hvala svima !!!
Unapred zahvalan na pomoci !!
Tako da sam se odlucio da pazarim nesto od Iphona , gledao sam dosta dugo sra bi mogao pazariti i odlucio sam se za Iphone 4 jer za 4s nemam kesa i verovatno nikada necu skupiti .. E sada ja sam nakupio 350e i nasao sam jedan polovan Iphone 4 e sada ovako je meni to covek objasnio , ima najnoviji softwere i neko cudo gde mozes da skidas igrica i sta god hoces za dzabe.. i baterija drzi nedelju dana nema ogrebotine (telefon je stvarno lepo ocuvan) i sva nesto je on tu meni napricao .. e sada mene interesuje da li vredi dati 350e da li moze da se nadje jeftinije? citao sam da ti telefoni imaju nekih gresaka ? da se kvare? da nesto nije uredu sa delovima i softwerom ujednaceno? pa sam postavio ovu temu na forum ako neko moze malo vise da me uputi kako se ovaj uredjaj koristi koliko nvca vredi dati za njega i td..
Model je crni iphone 4 sa 16gb mem..
Da li vredi ?
Da li je jako komplikovano povezati sa racunarom (razmenjivati podatke , prebacivati muziku slike i ostalo) ?
Da li je to ok cena za polovan 4 sa tim opisom?
Sta bi trebao da znam pre nego sto se odlucim za ovaj model?
Hvala svima !!!
Unapred zahvalan na pomoci !!