Šta je novo?

iphone 4 problem

danijel07

Cenjen
Učlanjen(a)
14.11.2010
Poena
169
koristim ovaj telefon oko 2 nedelje,odkljucan je gevey karticom i sve je radilo super do pre par dana. kad me neko zove nece da odreaguje odma na poziv,pritiskam answer ko lud a pocne da reaguje nakon 6,7 sekundi,kad hocu nekog da cimnem ne mogu odma da prekinem vezu pa mi se taj neko javi a ponekad uopste nece da prekine vezu,takodje mi se javlja problem kad udjem u kameru ne otvara odma virtuelni poklopac,to odradi cak nakon 10 sekundi.danas je poceo da mi blokira na search stranu i ne reaguje dok se telefon ne zakljuca automatski.....pomagajte ljudi

koristim ovaj telefon oko 2 nedelje,odkljucan je gevey karticom i sve je radilo super do pre par dana. kad me neko zove nece da odreaguje odma na poziv,pritiskam answer ko lud a pocne da reaguje nakon 6,7 sekundi,kad hocu nekog da cimnem ne mogu odma da prekinem vezu pa mi se taj neko javi a ponekad uopste nece da prekine vezu,takodje mi se javlja problem kad udjem u kameru ne otvara odma virtuelni poklopac,to odradi cak nakon 10 sekundi.danas je poceo da mi blokira na search stranu i ne reaguje dok se telefon ne zakljuca automatski.....pomagajte ljudi

Zar ne rece da nije za tebe taj telefon ? ;-) Restore i cao ;-)

Zar ne rece da nije za tebe taj telefon ? ;-) Restore i cao ;-)

nije moj,ali se vise ja igram sa njim nego devojka,ona ga koristi samo za pozive i sms...zato pisem u svoje ime. hvala na odgovoru,moze neko uputstvo u privatnu poruku da ne bi za**** nesto?

nije moj,ali se vise ja igram sa njim nego devojka,ona ga koristi samo za pozive i sms...zato pisem u svoje ime. hvala na odgovoru,moze neko uputstvo u privatnu poruku da ne bi za**** nesto?

Nikada nisam radio na sim locked uredjaju lazem jesam na starom 2g u ali nisam siguran 1000% skini isti IPSW koji ti je u telefonu,pokreni itunes stisni shift i klikni na restore potrazi taj IPSW file i pusti ga da radi . ja sam sa simfree radio ovo nekoliko puta i nisam imao problema nikakvih cak sam i update-ova na 5.0.1 :)

@danijel07

Nikako, ali nikako nemoj da radis sa oficijalnim fw ako ubacujes iOS 5, podici ces mu BB u zakljucati. Jer Gevey ne otkljucava BB 4.11. Vec sam ti to rekao u jednoj od tvojih tema kad si isto nesto pitao za iPhone.

Idi na isrbija forum i tamo imas detaljna upustva za sve sto tebi treba i to ti je vec bilo receno. :)

@igor88
Tako mogu da rade samo oni koji imaju sim free uredjaje, oni koji nemaju ne mogu. Bezveze ce samo zakljucati svoj iPhone.

Poslednja izmena:
@igor88
Tako mogu da rade samo oni koji imaju sim free uredjaje, oni koji nemaju ne mogu. Bezveze ce samo zakljucati svoj iPhone.

zato sam i rekao da sam imao sim free uredjaj i da nikada nisam radio na lockovanom osim 2g sa kojim sam tako uspeo. :-D

@igor88:
Ako ne znas ili nisi siguran nemoj da delis savete.

Nazad
Vrh Dno