Šta je novo?

iPhone 4 nece da salje sms

ccvele

Cenjen
Učlanjen(a)
06.03.2012
Poena
151
Pozdrav, imam sledeci problem. Posjedujem iPhone 4 32GB fabricki otkljucan, iOS 6.1.3, nije uradjen jailbreak. Problem je sto ne mogu poslati sms poruku. Pocne proces slanja ali ne moze da zavrsi, i nakon toga dobijem poruku od operatora da nemam dovoljno kredita, medjutim kredita imam sasvim dovoljno. Kada karticu prebacim u svoj stari telefon (HTC desire X) normalno mi posalje poruku bez ikakvih problema. Pisem vam iz Bosne i hercegovine i koristim m:tel broj. Da li je mozda problem zato sto prilikom registrovanja nemam da izaberem za drzavu Bosnu, a ni Srbiju. Sada mi stoji Hrvatska.
Takodje poruku primim bez problema samo sto mi iz imenika nece da cita kontakte, ima li i za to lijeka? Sa androidom do sada nikakvih problema, a sa iOS nisam ni uspio preci na njega i vec problemi i nemogucnost normalnog koristenja...katastrofa

Mozda treba podesiti broj sms centra.

Gdje se podesava broj sms centra, trazio sam to ali ne mogu nikako naci?

Provjerio sam broj centra za slanje poruka i ispravan je. I dalje ne mogu poslati poruku.. :trust:

Jesi probao restore telefona da uradis?

ajde za pocetak 1 reset (home+sleep dugme dok se ne pojavi logo),a ako to ne upali,onda restore

Vrh Dno