Šta je novo?

iPhone 4 ne ume da racuna!

obrisao sam svoj prethodni post ali vidim da si ga procitao.

to sto yooyo pise po forumu je "rant" (vrlo popularna rec ovih dana) jer iz posta u post spominje ogranicenost iOSa a ja ga lepo pitam da li je ogranicenost to sto na Androidu aplikacija koja treba da startuje alarm u odredjeno vreme mora sve vreme da se vrti u memoriji i, jos gore, korisnik treba da vodi racuna o tome.

sa druge strane non stop pise kako je multitasking na iOSu stop & go (kako bilo) a radi savrseno
ne kazem da multitasking ne radi super ali da li je tako: ako neka aplikacija treba da aktivira alarm u odredjeno vreme, onda i mora da se vrti sve vreme u pozadini?

zar ne postoji na nivou sistema nesto poput pusha kao kod iPhonea?
:D:D

Problem svih novih telefona je shto su se toliko posvetili nekim "ne telefonskim stvarima" da su zaboravili da je to TELEFON ;)

Trajanje baterije....
Treba mi minut da dodjem do imenika da nekog pozovem ...... :(
A da ubacim smajli u sms .....vechnost ......

Samo aplikacije su vazhne....ma uzhas......

Da ne bude zabune ...koristim htc desire vecj mesecima.

Sada cje kovac da napljuje android, ali .....dzhaba mu iphone je isto ****** drugo pakovanje, eto njima ni budilnik ne radi ;)

Iskreno, posle mesec i po dana korišćenja Androida, moj 6 godina stari PocketPC je i dalje daleko superiorniji u nekim stvarima.
Microsoftu bi bolje bilo da nastavi da podržava uređaje koji rade na Windows Mobile OS-u, jer tu ima stvarno sjajnu bazu razvijenog softvera, da ne pominjem i neke ozbiljne aplikacije koje se koriste u firmama i koje sigurno neće da pišu ponovo u sledećih par godina.

Što se ovoga sa vremenom tiče, to jeste glupost, ali u pitanju je čisti propust u rangu kojekakvih drugih propusta koji su bili prisutni i na starijim telefonima. Ovde to barem može softverski da se reši.

Ne razumem o kakvim problemima sa imenikom pričate? Na Androidu se pretražuje imenik vrlo slično kako se pretraživao i na WM telefonima, a pretraga radi trenutno. Smjalije neću ni da komentarišem, pa zar ih tražiš po opcijama kada kucaš na forumu sa kompa ili prosto iskucaš smajli tastaturom? ;)

Nemo' da se ljutiš, ali ako posle mesec i po dana korišćenja Desire nisi pronašao način kako da brzo pozivaš ljude, takav tip telefona sigurno nije za tebe.

Pametni telefoni za pametne ljude.

WM FTW! :D

Dva posebna casovnika na jednom telefonu, jaoj koje genijalnosti! :d Stvarno treba odati pocast apple programerima.

Tanjug:

Kompanija Apple je prošlog meseca objavila da ispituje sličan problem primećen u Australiji.

kakve li posledice ovo moze da ima u srbiji pitam se ... :p

Novi iPhone sve menja, samo vreme ne :D

Jao sunce ti... Kakav fail.

Pa dobro, danas je trend imati smart phone nesto slicno kako kada je pocela netbook manija pa je svaka susa kupovali isti bez neke preterane realne potrebe
Dovoljno je videti da fensi cice po Bg-u koriste Blackberry verovatno jer "izgleda lepo" i sve postaje jasno :d
Verujem da je nekome smart telefon bitan ili koristan zbog posla i da ne moze bez njega, ali vecini casual korisnika bi sasvim bio dovoljan i obican "glupak" ;)

Neprocenjivo :D

Potpuno se slazem.. evo ja ne mogu ovde da nadjem dovoljno glup telefon :( Najsmesniji, najjeftiniji Motorola je toliko komplikovan da sam se odlucio da koristim roaming na nasem telefonu :D

Vrh Dno