Šta je novo?

iPhone 3GS-vredi li jos uvek?

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pa jel mozes da objasnis kako da se ima indetifikacija bez jb, jel sam deset dana kopao po netu I nosio fon u tri servisa I niko nije mogao da to namesti. Nemoj mi samo reci da treba 381 da se stavi

naravno da treba da se stavi.Vip je identifikaciju uveo cim je u ponudu ubacio microsim.Par meseci kasnije i telenor,a za mts ne znam kad je i da li je,al mislim da jeste.

ne znam kako,jer od ios-a 4.0,promenio sam kartica i kartica i koristio i vip i telenor usluge i uvek sam imao identifikaciju.Koristio sam dve cetvorke,1 4s i sad peticu na 6.02

loše je to što su ovom narodu zatrovali mozak blic,mondo i ostali sajtovi koji su plaćeni od strane ozbiljnih igrača da tako pišu o Apple uređajima.Najozbiljniji igrač je samsung,pa onda svi ostali.

3GS je za danasnje pojmove beskorisna masina i nema smisla davati pare na njega.

Kada se priča o IP telefonima uvek se priča o aktuelnim ili proslogodisnjem modelu... Jesu dobri i to niko ne spori, problem je što su precenjeni u Srbiji... Moj drug je pre godinu ipo bio u USA, uzeo sebi IP4, a devojci kupio polovan 3GS za 90 dolara simfree... Tad I do sad je kako tako valjao, ali ona čak ludi već pomalo sa telefonom i sad ce uzeti IP4...

Ja ga ne mrzim, problem je ovde što je precenjen, a možeš sasvim solidan Android da kupiš (po 50-ti put ti se ovo spominje).

Ja da živim u USA verovatno bi imao i IP5 i iPad 4... Ovde jedino ko ima malo više para i veću od prosečne srpske plate može da priušti Apple proizvode...

Ako tako procene,nek zakljucaju,necu umreti bez nje. Koga mislis da provociram?

Zasto imas toliko negativne energije? Ako te ova tema ne zanima,ti lepo nemoj ni ulaziti. Ako te zanima,napisi nesto korisno,a ne tako drsko da pises,nevezano za temu.

Prvo, drsko nisam nastupio niti imam namjeru.

Drugo, koliko jos postova treba da se napise da bi ti ukapirao da bacas SVOJE pare? Dakle, ljudi iz najbolje namjere ovdje pisu, ti opet po svome.

Trece, za 150e mozes da nadjes jako pristojan Android telefon koji ce ti 5x bolje odraditi posao u odnosu na pregazeni 3gs. Za 300e ako vec ides na iP4,ima Galaxy Nexus koji ce ti opet, daleko bolje odraditi posao nego iP4.

Cetvrto, nemoj da imas stav da neko drsko pise ako ti samo skrene paznju da idea glavom u zid. To je za tvoje dobro, radi nas ovdje kupi Note II ako ti se kupuje.

Peto, ima milion tema Android & iOS, prelistaj malo forum pa procitaj sta se pisalo.

Sesto, nije istina da ce ti 3gs raditi glatko na novijim verzijama iOS-a kao sto ocekujes.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno