Šta je novo?

Iphone 3GS Momci UPOMOC!!!!!!!!

Saskica

Cenjen
Učlanjen(a)
20.04.2012
Poena
151
Brat mi je poslao iz U.S. Iphone 3GS,16G IOs 5.1.Gospoda u Nisu su mi ga zabrljala ubacili su mu BB 06.15 i rekli da sada ne moze da se otkljuca.Kazu samo mogu da ga koristim kao Ipod.Ubacili su mu Cydiu.Interesuje me da li ce ikada moci da se otkljuca i koristi kao normalan telefon?

Kako da iskljucim Bek up na Itunes da mi nebi umrtvio tel jer je hakovan? Hvala

Koliko je meni poznato, bb 06.15 je ustvari baseband od iPad-a i podizanje na njega se koristilo kada je iPhone greškom podignut na aktuelni baseband koji tada nije mogao da se otključa regularno, pa se ovome pribegavalo da bi se telefon osposobio da radi (a ne da bude iPod Touch). Kolateralna šteta je bio problem sa GPS-om i to što sa podizanjem bb na 06.15 više nema nazad - iliti, praktično si se zauvek zakucao tu gde jesi, nema mrdanja.
Pitanje: Da li si sigurna da je u pitanju 3GS, 16 GB? Da nije možda 8 GB, jer ako jeste podizanje bb na 06.15 je nepovratno spržilo baseband chip i definitivno više ne može da radi kao iPhone, samo Touch.
Što se tiče backup opcije nemoj da se brineš, bitno je samo da ga ne update-ješ kada ti to ponudi.

Poslednja izmena:
6.15 moze da se otkljuca samo instaliras ultrasn0w sa cydia-e i to je to...

Ako je 3gs od 8gb mislim da ne pomaze ni ultrasn0w, a za 16 gb samo skini ultrasn0w iz cydie i bice sve ok.

I ja sam procitao da u novije verzije 3GS-a ako se ubaci iPad BB sve se sprzi.

Ja imam 3GS 6.15 je bb od ipad-a i sve osim gps-a radi.

potvrdjujem ! i ja imam bas 3gs 8gb sve ok sem gps

I ja isto da potvrdim da moze da se otkljuca,jer sam sam update-ovao bb na 06.15 i sve sljaka osim GPS-a.

Nazad
Vrh Dno