Diabolique
Slavan
- Učlanjen(a)
- 22.08.2005
- Poena
- 316
Koliko će sada ljudi imati iPhone!?
Da preplaćujem ono finsko đubre!
A što nema Srbije na spisku zemalja?
U čemu je poenta? I ima li ovaj novi IPhone Bluetooth?
Još nešto - vidim da među zemljama ima Švajcarske dva puta (za nemačko i francusko govorno područje). Jel to znači da je promena jezika language seta na ovom telefonu problematična, tj., kupiš ga sa unapred definisanom jezičkom podrškom?
evo jutros na b92 jobsa prikazuju i velicaju mocj epla i rekli su da 8gb model kosta 199 a 16gb kosta 299. uz ugovor kod americkih providera kostace 40$ mesecno + neki paket u koji je ukljucen i wifi pristup(valjda at&t i oni drugi wireles nesto se zovu imaju bas dobru pokrivenost).
a posto je kod nas dosao vodafon(preko vipa) mozda i mi da ocekujemo ifon, ili jednostavno da jurimo otkljucane kad dodju![]()
On AT&T unlimited iPhone 3G data plans for consumers will be available for $30 a month, on top of voice plans starting at $39.99 a month. Unlimited 3G data for business users will be $45 a month, on top of voice. There's a minimum two-year agreement,
Pala cena NAND-a, sada je 16GB standard. A i jeftiniji je - plastika je jeftinija od metala, napravili su uštedu kao kod iMac-a, stari je ipak bolje urađen.
@pole
Kupićeš američki original (made in China), sam ćeš ga dekodirati a bateriju nećeš moći sam da zameniš, nego ćeš debelo platiti u ovlašćenom Apple servisu.
Ura za Apple
[/sarkazam]
bosonogi u gacama i xperia :d
al na n95 mozes da kucas sms i slikas ljudeAh da, ni ekran nije stalno mastan i ucapan od prstiju. Na stranu to sto je iphone prakticno neupotrrebljiv kad si cuga. Ja sam za pretproslu novu godinu jedva nazvao taksi sa p900 :d
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari