Šta je novo?

Iphone 3G problem sa konektorom 3 i silent dugme

MarkoIT

Cenjen
Učlanjen(a)
28.01.2011
Poena
159
Ovako...imam telefon iPhone 3G i posto sam promenio kuciste (housing) iz crnog u belo i pri sklapanju sve obratno sve lepo legne, nista se ne pokida ili polomi i nakon startovanja pomeram silent dugme i nista i ponovo 100 puta...opet nista.Narucim novo dugme i pogledam da li mozda nisam otkinuo zelenu polugicu i ona je tu i opet namontiram i opet nista, ali sve imam osecaj da kad slajdujem dugme da ono uopste ne pomera polugu....tel je 4.2.1 jb.....da mozda ne treba neka aplikacija da omoguci ili sl? Preporucite neki program koji da koristim kao zamenu za silent jer mi treba kad idem u skolu da mi bude tel na mute...
I sad pre par dana sam skidao "prednje staklo" tj touch + digi i mala crna poluga na konektoru br 3 mi se otkinula i sta da radim sad, ne reaguje uopste zvucnik samo kad ukljucim loudspeaker cujem inace kabal nije izvucen naglo i bez ostecenja je, gde mogu da obavim popravku, ili da se izvucem a da ne idem u servis?
Pozz!

Mute dugme možeš dodati u SBSettings. Kakva ti je to maska kad ne radi prekidač za silent?

Meni su rekli original.....sad ima li neki nacin da proverim da je maska uzrok?

Nisam probao, ali pokusacu sutra....ali na staroj masci je sve dobro radilo jedino mi silent i taj connector 3 zadaju probleme.

Mozes malo da mi pojasnis oko postavke za silent u ovom programu, nesto mi ne ide od ruke.:trust:

Poslednja izmena od urednika:
Zna li neko neki dobar servis de mogu da popravim konektor br 3?
Pozz!

Nisam probao, ali pokusacu sutra....ali na staroj masci je sve dobro radilo jedino mi silent i taj connector 3 zadaju probleme.

Mozes malo da mi pojasnis oko postavke za silent u ovom programu, nesto mi ne ide od ruke.:trust:

Instaliraj Ringer/Silent SBSettings Toggle preko Cydie. Svuci SBSettings, dole imaš dugme More pa pod Dropdown Window ideš na Set Window Toggles i Ringer staviš na On.

Hvala uspeo sam preko sbsettings.....probao na staru masku i ni tamo nece, i rekao ajde da probam "na suvo" tj bez maske, i utvrdio da onaj flet cim ga pipnes automatski menja te profile pa....to znaci da mora da se promeni ovaj najveci flet?
A za konektor, gde je najbolje da popravim?
Hvala na trudu!

Pametan sam kol'ko i ti za hardverski deo :)
U NSu ti mogu preporučiti servis ali ne verujem da bi ti značilo nešto.

Hvala, ali ja bih malo blize, ako me shvatas ;)
Do BG i moja okolina KG,CU,JA i tako....Tnx!!!

Znas li gde bar mogu da nabavim delove?

Poslednja izmena:
Vrh Dno