MarkoIT
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 28.01.2011
- Poena
- 159
Ovako...imam telefon iPhone 3G i posto sam promenio kuciste (housing) iz crnog u belo i pri sklapanju sve obratno sve lepo legne, nista se ne pokida ili polomi i nakon startovanja pomeram silent dugme i nista i ponovo 100 puta...opet nista.Narucim novo dugme i pogledam da li mozda nisam otkinuo zelenu polugicu i ona je tu i opet namontiram i opet nista, ali sve imam osecaj da kad slajdujem dugme da ono uopste ne pomera polugu....tel je 4.2.1 jb.....da mozda ne treba neka aplikacija da omoguci ili sl? Preporucite neki program koji da koristim kao zamenu za silent jer mi treba kad idem u skolu da mi bude tel na mute...
I sad pre par dana sam skidao "prednje staklo" tj touch + digi i mala crna poluga na konektoru br 3 mi se otkinula i sta da radim sad, ne reaguje uopste zvucnik samo kad ukljucim loudspeaker cujem inace kabal nije izvucen naglo i bez ostecenja je, gde mogu da obavim popravku, ili da se izvucem a da ne idem u servis?
Pozz!
I sad pre par dana sam skidao "prednje staklo" tj touch + digi i mala crna poluga na konektoru br 3 mi se otkinula i sta da radim sad, ne reaguje uopste zvucnik samo kad ukljucim loudspeaker cujem inace kabal nije izvucen naglo i bez ostecenja je, gde mogu da obavim popravku, ili da se izvucem a da ne idem u servis?
Pozz!