Šta je novo?

iPhone 3G 8gb nece da bootuje

P9GURU

Slavan
Učlanjen(a)
23.07.2004
Poena
309
Imam Iphone 3g 8gb vec godinu dana i nikad nisam imao nikakvog problema sa njim do danas ! Hteo sam da izbrisem sve sto je bilo na telefonu jer mi se cinilo da mi sporo radi, i izabrao sam Erase All Data (Ili nesto slicno na meniju, ne mogu da se setim kako je bila ta opcija) i fon se restartovao i ne bootuje se vise.Izadje samo Apple logo i tako stoji nekih 10-15 min i opet se resetuje.
Dali je moguce da se nekako resi ovo cudo jer ztvarno nisam ocekivao nesto ovako.Da napomenem da mi je na fonu bio instaliran FW 3.1.2. ako je i ovo bitno, a najbitnije mi je da sto pre sredim ovaj fon jer nemam rezervni !

Thnx !

(Izvinjavam se ako je bilo slicnih tema ali nisam imao vremena da proveravam teme vezane za iPhone)

Moras da ubacis novi firmware pa da jaibrake iphone, pa da ga onda unlock preko cydie.

Kako da ubacim novi FW Kad povezem fon na PC uopste ne reaguje, niti prepoznaje Itunes iphone.Koje alatke/programe da koristim ?...

Uspelo je,prebaco sam fon u DFU mod, i poceso da downloadujem FW...Thanx a lot,nnnn ! cheers

Ma 100e mu je dosta :)

Nazad
Vrh Dno