Ja bih se tih sajtova za onlajn usluge otključavanja klonio u širokom luku. 2023. sam pokušao preko jednog takvog da uklonim iCloud lock sa Apple Watch-a moje supruge (nije ga koristila nekoliko godina, pa su joj Apple ID koji je bio dodat na sat iz nekog razloga zaključali, a ja sam hteo da počnem da koristim sat). Naravno, trebalo je prvo da se raspitam malo, ali sam bio nestrpljiv. Platim 20 funti, oni kažu onda, to je samo za neku proveru, uplati još za otključavanje

Uplatim, par dana stoji isti status, odjednom stigne mejl, kao žao nam je ali Apple je taj uređaj stavio na listu ukradenih. Ne radimo refund, ali kao dobri smo baš, pa ćemo ti omogućiti da te pare koje si uplatio iskoristiš za otključavanje nekog iPhone-a sa mreže, baš ovo što tebi treba. Pored toga, ne brini, ta ponuda ne ističe, možeš bilo kada da je iskoristiš

Pronađem mejlove, sajta naravno više nema, ali je još uvek aktivan link ka statusu porudžbine i na njemu ladno stoji, sada je dostupan Premium koji omogućava baš ono što prethodno nismo mogli da uradimo, samo za tebe, cena 100

Kontam da bi i link za plaćanje bez problema radio.
Naravno, pozvao sam tada Apple podršku nakon što sam se malo raspitao, objasnio situaciju, oni mi odmah otključali suprugin Apple ID, a sat evo ga i dalje na ruci