Šta je novo?

iPhone 15 ima problem sa gubitkom boje na kućištu telefona prilikom učestale upotrebe i pritiskanja tastera

kakva boja se skida sa titanijuma? wtf… znate li vi kako se “farba” Ti… porediti kvalitet Al i Ti….
 
Ova vest treba da ide pod lock. Aman ljudi, makar da sacekamo prve testove, vi odmah apple ovo, apple ono..
 
Ova vest treba da ide pod lock. Aman ljudi, makar da sacekamo prve testove, vi odmah apple ovo, apple ono..
Kakav lock, Apple vesti imaju ubedljivo najveći engadgement, šta misliš zašto je uopšte objavljena ova vest iako je izgleda odrađeno 0% istraživanja o čemu se zapravo radi? 😀
 
Narode, obrni okreni, plastika je ubedljivo najbolji materijal za telefon. Lagana, dovoljno jaka, laka za obradu, elastična, svestrana, korišćena je za tu namenu od samog početka. Onda je Apple počeo da izmišlja toplu vodu i drugi su se priključili, ali niko nikad nije uspeo da priđe plastici od koje smo i krenuli.

Al' baš. Samsung je to odlično uradio na nekim svojim aktuelnim modelima pa se ekran malo teže razbije čak i ako padne ekranom na pločice u kupatilu ili beton.
 
Uopšte niko ni nema telefon da bi ovo mogao da kaže. Benč vesti postale ko Kurir, šta je Cecina ćerka doručkovala. Šta će biti tek kad krene prodaja :D
Što te toliko pogađaju vijesti ovog tipa da si počeo da paranoišeš samo da ne bi istinu prihvatio...
 
Nema potrebe objavljivati ovakve vesti. Apple fanovima skace pritisak, pojacana prodaja antidepresiva. Zanima me koliko njih ima koristi od prodaje bilo kojeg Apple proizvoda, pa se toliko vredjaju?
Sve ce biti dobro sa iPhonom, znaju oni sta rade, dokazano.
 
Ovo i jeste bilo očekivano. Setimo se guljenja titanijumskih powerbook-ova.
Jedino ova natural titanijum boja možda bude ok - i to pod uslovom da nisu bojili nego da je to kako prirodno brušeni titanijum izgleda bez prefarbavanja.
 
Nazad
Vrh Dno