Šta je novo?

Iphone 14 crvena "tackica" na ekranu

Shirakii

Poštovan
Učlanjen(a)
01.11.2020
Poena
50
Pozdrav,

Imam Iphone 14, kupljen prosle godine u decembru. Danas sam primetio tu neku crvenu tackicu na ekranu. Da li neko zna sta je to ? Imam AC+.

Prilozi

• 1725474419386.png
    1725474419386.png
    757.4 KB · Pregleda: 158
Potencijalno mrtvi pikseli i u tom slučaju jedino što možeš je da probaš sa nekim dead pixel fixer klipom, ali u praksi skoro uvek bude slaba vajda, niti je meni pomoglo da sredim amoled burn, već sam iskoristio garanciju i dobio zamenjen ekran.

Potencijalno mrtvi pikseli i u tom slučaju jedino što možeš je da probaš sa nekim dead pixel fixer klipom, ali u praksi skoro uvek bude slaba vajda, niti je meni pomoglo da sredim amoled burn, već sam iskoristio garanciju i dobio zamenjen ekran.

Ovo mi je prvi Iphone, gde ja to mogu da nosim na zamenu ? Tj, kako to funkcionise, da li se placa nesto dodatno ili ?

Macola, ProMobi ili iStyle
Možda najbolje u Macolu, imaju servis u BG i NS
Ako nemaju na stanju ekran onda ćeš čekati dok stigne novi. Ako ti je to problem, onda najbolje proveri ko od servisa ima na stanju ekran pa da može odmah da zameni. Meni je recimo u ProMobi-ju isti dan zamenili ekran na 13 Pro(ujutru odneo).
Samo odneseš, ne mora ni kutija, ne plaća se ništa

Macola, ProMobi ili iStyle
Možda najbolje u Macolu, imaju servis u BG i NS
Ako nemaju na stanju ekran onda ćeš čekati dok stigne novi. Ako ti je to problem, onda najbolje proveri ko od servisa ima na stanju ekran pa da može odmah da zameni. Meni je recimo u ProMobi-ju isti dan zamenili ekran na 13 Pro(ujutru odneo).
Samo odneseš, ne mora ni kutija, ne plaća se ništa
Hvala. :)

Odneo u promobi, dobio poruku da je uredjaj gotov, nazvao korisnicki centar da pitam sta je bilo sa uredjajem kazu nista, sve je okej. A pokazao sam i sliku problema. Izgleda da sam ja lud.... Sutra idem po uredjaj pa da vidim sta i kako.....

Prilozi

• red-dot-on-screen-v0-oj2ko2mtgdnd1.jpg
    red-dot-on-screen-v0-oj2ko2mtgdnd1.jpg
    66.7 KB · Pregleda: 97
Nazad
Vrh Dno