Uh, ajmo okriviti viber ovaj put, jer je aplikacija stvarno smece na ios-u, svasta i ocekivati od njih. Da se ne ponovi. 😅Evo malo jace posle mesec dana desio mi se prvi purple screen, i reset telefona, na viber aplikaciji, videcemo da li je 1time thing ili mi je zapao defektan....
13 pro 256 mts
Ratna zelena.
Odlično će se prodavati u inostranstvu a sa odlaskom Mini-a krenuće još bolje. Definitivno dobro pozicioniran proizvod za one koji prvi put uzimaju.429$ za SE3... LOLčina Kod nas nema teorije da bude ispod 450€.
Žao mi je što ova alpine green nema na 13 mini.
Realnije je oko 500€, možda i više u zvaničnim prodavnicama.429$ za SE3... LOLčina Kod nas nema teorije da bude ispod 450€.
Žao mi je što ova alpine green nema na 13 mini.
Zato što to već postoji i košta 800€.Zasto nije dizajn kao X na primer, nego sa praistorijskim button-om...![]()
Jesam ja vec dve i zadovoljan sam. Po meni je lepsa mnogo neka u boji nego providna, ne ruzi skoro nista telefon. Prvi ozbiljan pad, maskica je pukla sva, na telefonu ni tacka nije ostala, sto je ok jer je apsorbovala svu energiju udarca i nije nista prenela na telefon., samo sto mora nova da se kupi.Da li je neko probao peel maske? Uzeo sam ringke neku providnu tanku i super naleže ali je nekako previše plastična i klizava, pa sam mislio da probam peel super thin case
Kako nema?Žao mi je što ova alpine green nema na 13 mini.
Alpine green je na pro i pro max, na 13 i 13 mini je obična zelena. Razlikuju se nijanse.Kako nema?