Šta je novo?

iPhone 13

Nikad problem sa povezivanjem imao nisam. Ali nemam ni 11icu. Vjerovatno je ona problem. I iTunes i 3UTools mi svaki put rade savršeno.
Jesi kabal bocnuo u ploču ili u kućište? Ako si u kućište, nabodi ga u ploču, a i provjeri uspust da ti neki USB port na ploči nije disableovan i u Device Manageru provjeri/isključi Save power for this device za sve USB portove.
 
Sve sam to isprobao i ništa.
Sve USB fleške rade savršeno u bilo kom portu...
Probaću kod drugara na njegovom kompu ali i sa originalnim kablicem koji sam negde zaturio :(
 
Onda nema šta drugo da bude nego kablić. Dosta ovih kineskih kablića ima samo power linije, bez data, pa kad povežeš na punjač, on puni, ali kad povežeš na komp, onda samo puni, a komunikacije nema….
 
Slažem se, ali na tim kablovima je sve funkcionisalo ranije. Vrag će ga znati.
Možda pustim i wmvare windows pa ću videti.
 
Ja i ne želim restore da radim već, kao prvo, da povežem fon sa PCem a posle da probam neki program (zaboravio sam i kako se zove) koji, navodno u najnovijoj verziji) može da mi odradi SIM Unlock.
 
Proban nov originalni kablic i nista. Sto je jos gore nece ni na Linuxu da se poveze. Moracu da odradim Hard Reset telefona pa onda sve iz pocetka.
P.S. u BIOSu maticne ploce ne postoji ama bas nikakva opcija za kontrolu USB portova (ni za lek!)
 
Vidi, ako imaš fizički neki problem sa USB portovima, neće ti ništa pomoći, pa ni VMware.
Probaj na drugoj mašini sa nekim drugim sistemom, pa da otkloniš odmah sumnju i na HW i na W11. Ili na nekom bilo kom drugom disku digni W10 i probaj.
 
Fabrički sam resetovao telefon, probao drugi sim Yettela a koristim A1 , i i dalje imam problem sa tim da ne čujem sagovornika prvih 5-10 sekundi. Šta da radim?
 
Od nedavno sam vlasnik iphone 13 pro max, 256 gb pa samo da vas pozdravim. Fenomenalan ureðaj. Baterija izuzetna da se i moj prethodni ureðaj sa beterijom od 5500 mah (Xiaomi Mi Max3) može pohvaliti da mu je dostojan naslednik u tom smislu.
Nikad me nije izdao za 4 god pa neću reći ‘’sa magarca’’ ali zaista prelazak sa konja na zmaja.
 
Moze li mi neko pomoci da napravim Shortcut i/ili Automate funkciju koja ce prekinuti punjenje telefona na zeljenom procentu?!?!
Ja sam napravio Automate koji pusta zvucno obavestenje kada se telefon napuni na zeljeni procenat ali nikako da nadjem opciju da se iskljuci dalje punjenje telefona. Na telefonu je iOS17.3. Video sam po netu da postoji opcija ali to je bilo na ranijim verzijama iOS-a i toga sada nema, na zalost :( (ili je ja ne mogu naci).
Ako neko zna i moze, neka pomogne.
Hvala unapred!
 
Ne opterećuj se.

2 godine telefon punim kad stignem Magsafe, Xiaomi stand punjač, Samsung punjač i 200% ne 80%. Baterija je na 95% life.
 
Samo da javnem da je fon uspesno prikacen na komp i to je probano sa istim kablovima kao i prvi put.
USB portovi su ga za*eb*vali. Promenio sam maticnu plocu i sada sve funkcionise besprekorno!
Hvala svima na pomoci!
 
Već 10 dana korišćenja 13 Pro Maxa.
Neću ništa govoriti. Monstrum u svakom smislu. Baterija ultra jaka. Sve top. Kamere toliko dobre da je neprijatno. 😁 FaceTime savršen.
Zvučnici top takođe.
Reći ću samo da mi je žao što ranije nisam bio u Apple iPhone taboru.
Jedna i samo jedna stvar mi mnogooo fali sa Androida, samo jedna stvar. GBOARD!
 
Nece, buraz. Pise da nije dostupna u mom regionu, na srpskom sam se prebacio da bih instalirao move n go.
 
Gborad ima na američkom storu. Ali evo ja reko ajde da probam tu gboard da vidim kakva je i nakon nedelju dana korišćenja izbrisao sam je i vratio swiftkey. Gboard je duplo lošija, ne može da prismrdi swiftkey tastaturi.
 
^ Slažem se za swiftkey.
@Diablo 2 ja sam na USA pa imam move n go, ali zato ne mogu skyshowtime na primer.
 
Šta navika radi čoveku, neverovatno... Sad dao priliku SwiftKey tastaturi. Sjajna je. Hvala, drugari.
 
@mikenziyu
Kako je moguće da na iPhone 13 Pro telefon pokazuje 100% BH, dok podaci iz analitike pokazuju da je baterija na 89%? 3utools takođe pokazuju 89%. Nikakva obaveštenja ili upozorenja o zameni dela nema na telefonu.
 
Može baterija da se zameni i bez te poruke...
Prebacuju elektroniku sa originalne na tu novu i onda preko programatora upišu proizvoljan broj ciklusa i % health-a
Možda je samo otišao senzor baterije
 
Ako preko programatora mogu da upišu na novu proizvoljan broj ciklusa i postotak zdravlja, da li to onda znači da mogu uz pomoć programatora i na originalnu da upisu bh koliko hoće?
 
Mislim da ih ništa ne sprečava i to da urade
Najbolje ne kupovati telefone koji su kupljeni lupam pre godinu dve a imaju 100% health, tu ili je menjana baterija ili je neka muljaža sa menjanjem podataka ili je otišao senzor
 
Nazad
Vrh Dno