Šta je novo?

Iphone 12 ili 13 mini

11080

Poznat
Učlanjen(a)
14.09.2020
Poena
45
Imam Iphone 12 (bh94), uzeo bih 13 mini (polovan) zbog velicine. Da li je to greska?
Ne igram igrice, instagrame i sl.
Drugo, da li da sacekam jos malo, mozda 13 mini padne cena?

Poslednja izmena:
Sumnjam da mu moze padati cena kada se odavno vise ne proizvodi. I ti primerci koji se sada prodaju kao novi ko zna gde su sve stajali i kako su cuvani...

Sin je imao problema sa signalom od dana kupovine iphone 13 mini, sad cekamo evo vec par nedelja da nam zamene maltene sve sem ekrana. Inace divna velicina za one koji telefon koriste za telefoniranje, poruke... ekran takodje odbija od bilo kakvog surfovanja i odlican je za digitalnu detoksikaciju

iPhone 12 mini već dve i po godine i sve super. Ne igram igrice, iPad i MacBook se koriste za druge zahtevnije stvari.
Za 13 mini važi sve to isto + je još malo bolji, tako da samo nađi u što boljem stanju i miran si neko vreme.

Ako nije hitno, sačekaj SE 4.

SE 4 će biti veći nego 12 koji želi da menja zbog veličine.

Hvala na odgovorima. Gledao na oglasima... malo mi neverovatno da mini kosta 400e, pa i preko. S obzirom da nije popularna velicina, da je izasla 15ica, da ima zalbi na signal, pregrevanje... (ove zalbe uzimam s rezervom, vise je do velicine i starosti)
Zato premisljanje.

Ja sam prosle god uzeo 13 mini od kolege sa foruma za 520e (uzet od operatera domaceg) Sto se tice rada, perfektan od prvog dana bh i dalje 100%

I od mene preporuke za mini 13. Najbolji mali telefon, šteta što je prodaja bila užasna.

Hvala na odgovorima. Gledao na oglasima... malo mi neverovatno da mini kosta 400e, pa i preko. S obzirom da nije popularna velicina, da je izasla 15ica, da ima zalbi na signal, pregrevanje... (ove zalbe uzimam s rezervom, vise je do velicine i starosti)
Zato premisljanje.
iphone 13 mini mog sina je 11. meseci star, a od pocetka je bilo problema sa signalom, ja sam sve mislio da je do operatera, kartice... i kad smo promenili operatera otisli smo u servis. Danas se preuzima novi uredjaj tako da cemo videti.
Inace nemoj da uzimas 12 mini jer ima daleko losiju bateriju.

Ja imam 12mini jos od decembra 2020, baterry health 81%. Jeste baterija mu je malo losija ali, ako se ne koristi mnogo mobilni internet vec vise wifi, onda ni nije toliko losa.
Sve mi je ukljuceno. Kupio sam ga bas zbog velicine, ali mi sad u poslednje vreme smara malo velicina ekrana jer ga dosta koristim za surf internetom.

Vrh Dno