Šta je novo?

ipaq rz 1710

zoran l

Čuven
Učlanjen(a)
15.03.2004
Poena
619
Slucajno sam doshao do mogucnosti da uzmem navedeni pocket pc model,pa bih imao nekolika pitanja,posto je ovo prvi sa kojim se srecem.Sto se tiche izgleda i mogucnosti,meni je sasvim ok posto sam pocetnik sto se tiche ovih uredjaja,posebno mi se svidja sto je ovako mali i kompaktan.Ono sto mi se ne svidja je sto koliko vidim ima bateriju koja se ne moze mijenjati,a posto nijesam upoznat sa tim koliko baterija moze da radi ok zamolio bih nekoga da me uputi malo u to,jer u tom slucaju "zivot" uredjaja je prakticno vezan za bateriju i njeno stanje koliko sam razumio.I posto ja nesto ne nalazim cijenu konkretnog modela kod nas,a nijesam se jos dogovorio oko iste sa prodavcem zamolio bih ako neko zna da kaze koliko vrijedi ovaj pocket pc,nov je potpuno,dobijen iz USA kao poklon-jedino sto ima malu ogrebotinu na ekranu,al nista ozbiljno.Pozdrav

Poslednja izmena:
Trajanje baterije zavisi normalno od toga koliko ga korisits. Ako ga budes koristio kao mp3 player vrlo brzo ces ispraniti bateriju.Npr. sat i po, dva.Uz povremeno koriscenje kalendara,worda,exel-a traje 5,6 dana.
Cena je oko 200evrica

Chex je napisao(la):
Trajanje baterije zavisi normalno od toga koliko ga korisits. Ako ga budes koristio kao mp3 player vrlo brzo ces ispraniti bateriju.Npr. sat i po, dva.Uz povremeno koriscenje kalendara,worda,exel-a traje 5,6 dana.
Cena je oko 200evrica
Da,samo sto sam ja mislio na to koliki je "zivot" baterije uopste,ne ovako,jer je valjda neizmjenjiva.Inache posto ga evo koristim vec nekoliko dana,mogu reci da baterija drzi veoma fino i sa te strane sam zadovoljan.Takodje,veoma je brz i reaguje trenutno,mada nije nakrcan sa programima.Uredjaj je jos kod mene na "testiranju" pa cu vidjeti zavisno od cijene(vlasnica trenutno nije ovjde) hocu li ga uzeti.Pozdrav

Nazad
Vrh Dno