Šta je novo?

iPad2 iOS update dilema

wladymeer

Čuven
Učlanjen(a)
15.03.2009
Poena
505
Moja oprema  
CPU & Cooler
Intel i5-4690 (3.5GHz)
Matična ploča
MSI H97M Eco
RAM
Patriot 16GB DDR3 800 MHz
GPU
NVidia GTX 1060 3GB
Storage
Samsung 840 Evo 250GB • Gigabyte GP 480GB • Hitachi HDD 2TB
Zvuk
SSL 2+ • JBL LSR305
Monitor
Hisense H39A5100
Ostale periferije
Audio Technica M50x
Laptop
Apple Macbook M1 (16/256)
Tablet
iPad 2 / iPad 3
Mobilni telefon
Samsung Galaxy S20 FE
Pametni uređaji
Soundpeats Sonic
Steam
djedroid
Pristup internetu
  1. Optički internet
  2. Mobilni internet
Trenutno imam iOS6 instaliran pa me zanima da li ću osetiti neki pad performansi ako ga updejtujem na 7, 8, 9 i šta predlažete kao neki optimum za njegov hardver?

Nisam siguran sta da ti kazem, ali ja sam imao iPad 3 i podigao sam sistem na iOS 7.1.2 i nisam bio bas najsrecniji. Moj savet ili ga menjaj za noviji model ili ostani gde jesi.

imam ipad 2 u kome je isti hw. Ne preporucujem... malo je 512mb rama za novi iOS... radi ali vidi se da fali i hoce da ugasi chrome sa vise tabova...

Ostani na iOS 6, probao sam 8-icu dok sam imao iPad 2, osetno je usporenje.

A jel je bar sedmica moguca? Pitam zbog par audio aplikacija koje bi mi znacile...

I ako nije preporuceno, da li bi iPad3 bio dovoljan?

Poslednja izmena:
Ja mislim da je bitnije da mozes da pokreneš većinu aplikacija nego fluidnost sistema, tako da bi trebalo da apdejtuješ na najnoviji ios.

Ne updejtuj ni slucajno!

Ja mislim da je bitnije da mozes da pokreneš većinu aplikacija nego fluidnost sistema, tako da bi trebalo da apdejtuješ na najnoviji ios.

kvalitetan trolling :)

Ma, ponadao se da bar sedmicu smem da podignem... izgleda da je doslo vreme da se kupuje novi iPad...

Da ponovim pitanje jel iPad3 ima dobar hardver za 7/8/9 i koji je optimum za njega? Pitam za trojku zbog nekih konekcija koje su izvodljivije sa 30-pinskim konektorom...

Nazad
Vrh Dno