Šta je novo?

iPad

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

kovacm

Čuven
Učlanjen(a)
28.01.2005
Poena
870
External Hard Drive Mounted to Jailbroken iPad

Maxwell C. Shay demonstrates mounting an external hard drive to the iPad using the Camera Connection Kit in a new video posted to YouTube.

Unfortunately, it seems the iPad doesn't provide enough power through the dock connector to power the external drive. Shay uses a split USB cord to provide the additional power.

Take a look at the video below or hit the link for some lengthy instructions. Hopefully we will be able to bring these capabilities to you in a simpler form soon.

[YOUTUBE]JB9gQgaVJsw[/YOUTUBE]

A jedno pitanje, koji je ovo program na iPadu kojim radi sa fajlovima?

E samo jedan info, iPad prepoznaje RAW fajlove bez problema, nije ogranichen samo na jpeg..

Ja ne razumem zašto svi smatraju da je iPad skup. Meni se čini da je on u stvari vrlo povoljan kada se uporedi sa cenom iPhone-a, i to ne onom cenom 199$ ili 299$ jer to nije prava cena, pre će biti da košta 600-700$. Kada se iPad uporedi sa tim (a i sa cenama drugih telefona) ispada da je odlična kupovina.

Može li neko da mi razreši misteriju?

drugo, svi smatraju da je ipad skup kao i ostali drugi proizvodi kompanije apple zato sto su cene ipak visoke kada pogledas u kojoj zemlji zivimo. malo je ljudi u srbiji koji ce da daju preko 100.000,00 din. za imac, oko 50.000,00 za ipad oko 90.000,00 za iphone (u appleovim radnjama u beogradu)... jedino ce da daju bas zaljubljenici u apple i klinci sa viskom para u dzepu (radi fenseraja po skoli). ljudi se ovde zadovoljavaju da imaju kuciste, tft monitor, tastaturu, mis i zvucnike a o tim gedzetima malo ljudi i zna (osim nas forumasa :)) a i ko zna tesko da ce da izvuce kes za ipad.
isto tako mi ne znaci nista kada procitam da je ipad prodat u toliko i toliko miliona primeraka u svetu kada cu mozda videti jednog coveka na ulici u bg-u da ima ipad, ili samo u izlogu neke apple prodavnice.
ja licno ne nameravam da kupim ipad jer smatram da mi nije potreban, vise volim laptop i mislim da je macbook puno efikasnija stvar od ipada.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno