Šta je novo?

iPad - This device is not eligible for the requested build

Ragnarok

Slavan
Učlanjen(a)
14.12.2007
Poena
440
Kupio sam novi iPad (16GB WiFi) is posle pokusaja jailbrakea (Limera1n), napravio sam gresku (pustio power button prerano) i dobio brickovan iPad (iTunes trazi restore).
Skinuo sam build 3.2.2 7B500 i posle pokusaja Restorea, dobio sam poruku "device is not eligible for the requested build".

Sta da radim? Sad sam stavio da iTunes (9.1.1.2) sam skine FW (izabrao je 3.2.2.), pa cu pokusati preko njega.

Poslednja izmena:
Skini fw koji hoces, nezavisno od itunesa-a i samo shift+restore i odaberi fajl fw-a koji zelis da instaliras.

Probao sam to i ne funkcionise. Sad sam preko iTunesa skinuo novi fw (3.2.2., koji je sam izabrao) i opet mi izbacuje istu gresku (not eligable for this update...). Mozda zato sto misli da i dalje treba da cilja na prethodni fw (koji sam sam skinuo). Kako da podesim da instalira fw koji je sam skinuo sa Appleovih servera? Mozda treba da skinem novi iTunes? Da li se ovo desava zato sto iTunes skida 3.2.2. iako je izasao 4.2?

Poslednja izmena:
Koji si firmware imao na iPadu fabricki i da li postoji jailbrake za taj firmware?

3.2.2. Postoji jailbrake.

Sad sam updateovao na poslednji iTunes i poceo je da skida novi 4.2. Valjda ce on raditi.

trebao si probati da izadjes iz recoveryja pomocu umbrelle,takodje videti da liimas sacuvane shsh blobove

Nazad
Vrh Dno