Šta je novo?

iPad - opšta diskusija

Majko moja, vidim ja rastaćemo se uskoro. Android je bog! Ili je tako i tamo? Do same aplikacije dakle?

Isto je svuda, nije do iOS.

Da se zahvalim jos jednom na pomoci i odgovorima. Uzet je Ipad 10th, i usb c olovka. Sve radi odlicno, malecka uziva, a bogami cu se i ja okoristiti kad idem na put...

Ja sam bio ubedjen da Air linija ima bolje ekrane od Vanile iPad-a i onda naletim na sliku od dole.
Mislio sam da uzimam Air, taman mi i dijagonala od 11 idealna ali ne pada mi na pamet da dajem 300e vise za nesto sto ima samo bolji procesor i vise rama (sto mi i ne treba jer bih iPad koristio samo strimovanje filmova i da manje akam telefon).
Jel se zna nesto vise o iPad 11, izguglao sam da bi u poslesnjem kvartalu ove godine trebao da bude izbacen i jos neke sitne stvari ali nigde ne pise da li ce poboljsati ekran, osvezavanje povecati barem itd.

Prilozi

• IMG_4208.jpeg
    IMG_4208.jpeg
    93.2 KB · Pregleda: 91
Da li je možda neko primetio na novom Apple iPad tabletu (ili na nekom drugom Apple proizvodu) već upisanu WiFi mrežu sa imenom 'Apple Store'?
Tablet sam kupio preko Amazon-a i sada me brine da li je možda uređaj već bio u upotrebi.

Naravno da ne.

To ne bi trebalo da postoji, jako cudno. Verovatno je uredjaj bio vracen u radnju pa kasnije prodat. Sumnjam da je bio onaj izlozbeni primerak, mislim da ti modeli nisu namenjeni prodaji (ako su uopste i upotrebljivi)

U zadnja dva dana pregledao sam 8 Apple uređaja i na jednom iPhone-u sam našao upisanu WiFi mrežu sa imenom 'Apple Store' koji je kupljen kod jednog operatera mobilne telefonije.
Vrlo čudno.

Htedoh da kupim novi iPad Air 24 kod nas na KP i prodavcu u oglasu stoji

“Garancija u ovlascenom servisu do 12 meseci
Ne od kada se aktivira, nego od kada je proizvod izasao iz velerodaje”.

Imate prepisku posle dole.
Jel ovo nesto novo ili prodavac ne zna/izmislja (inace ima preko hiljadu pozitivnih bez negativnih).

Prilozi

• IMG_4333.jpeg
    IMG_4333.jpeg
    415.4 KB · Pregleda: 60
Čovek ne u pravu, ta garancija važi od datuma prodaje - to što se dešava često da zapravo krene od aktivacije je više dobra volja epla.

uzeo sam nedavno Air m2, nisam narocito zadovoljan. najvise sam uzeo zbog razlike u displayu (laminated i anti-glare na airu) i duzeg supporta ali nikakvu razliku ne primecujem u medjusobnom poredjenju a drzim ih jedan do drugog. malopre na terasi na blagom suncu, oba gotovo neupotrebljiva - kao da se gledam u ogledalu.
ovako otvara aplikacije mozda neznatno brze, u igrama (Diablo immortal, Hearthstone) opet nista ne primecujem mada nisu to aaa igre.
i da, izgledaju identicno 😆
sve u svemu, kome bas ne treba jaci procesor i vise rama, neka ide na obicnu 10ku ili dobaci za pro, ovo je bas mlako

Zalepi mu paper feel screen protector, trebalo bi da pomogne kod odsjaja od sunca.

Slabo to pomaze. Kada je direktno sunce samo napravi difuziju pa se jos losije vidi.

Kupili su 12 komada, ne vidim namenu osim da potrose pare na nesto. No dobro, nek proba klinac Roblox na iPadu.

Jel koristi neko Pencil Pro, da mi kaže kakvi su utisci?

Uzeo bih iPad Air M2, pa se razmišljam da li da uzmem Pro ili USB-C model.

Jel koristi neko Pencil Pro, da mi kaže kakvi su utisci?

Uzeo bih iPad Air M2, pa se razmišljam da li da uzmem Pro ili USB-C model.
Ako ti treba za kreativu, onda Pro. Ako zelis samo da nesto zapises ili podvuces, onda ti i USB-C radi posao

Koji to uređaj za trećinu cene može da parira M2 ?
"Radi posao", ne parira. M2 je ionako već overkill za 95% profesionalnih korisnika, a ako se tablet koristi za browsing i video streaming bukvalno svaki za trećinu cijene radi posao. Čak i jeftiniji.

Štošta može da ti radi posao pa si kupio bolje, jer si u mogucnosti, zar ne? Tačno znam o čemu pišeš, M1 Pro mi je treći iPad, a radio sam sve isto na najobičnijem - od intenzivnih radnji za njega Adobe recimo. Najviše mi je falio USB-C za eksterne diskove i dodatni monitor. Nije baš razlika u ceni bezveze.

Razmisljam se o kupovini air m1 256gb
Je l imate preporuke za neku case + tastaturu koja radi zadovoljavajuce a ipak je malo budget friendly?

Štošta može da ti radi posao pa si kupio bolje, jer si u mogucnosti, zar ne? Tačno znam o čemu pišeš, M1 Pro mi je treći iPad, a radio sam sve isto na najobičnijem - od intenzivnih radnji za njega Adobe recimo. Najviše mi je falio USB-C za eksterne diskove i dodatni monitor. Nije baš razlika u ceni bezveze.
Svako ima specifične potrebe, ja sam konkretno isključivo mislio na MegaSkota, čiji će da bude klincu za Roblox.

Ima Galaxy Tab S9+ i večeras je probao iPad, ništa od toga, mrka kapa, neka ga u ladici.

Razmisljam se o kupovini air m1 256gb
Je l imate preporuke za neku case + tastaturu koja radi zadovoljavajuce a ipak je malo budget friendly
Ne znam da li one kineske rade kako treba. Imam neku no name odvojenu od futrole i baš je bez veze. Možda nije loša od logitech-a:
https://a.aliexpress.com/_EJh0uE5 ili
https://a.aliexpress.com/_EvZBOzL i neka esr futrola. Imam ovu prvu tastaturu, koristim je za macbook. Dobra je. Na kraju mi ne treba za ipad pa je nikad ne povezujem samo sam isprobala i radi dobro.

Nazad
Vrh Dno