Blago tebi i tvojoj firmi.Jutros me dočekao na stolu u firmi. Pretekle im pare koje moraju da potroše do kraja godine, pa kupuju gluposti.
Pogledajte prilog 459308
Glupost je ako su dali 111,000 RSD a radio bi posao uređaj koji košta recimo trećinu toga.Iznenadićeš se ako očekuješ glupost.
Koji to uređaj za trećinu cene može da parira M2 ?Glupost je ako su dali 111,000 RSD a radio bi posao uređaj koji košta recimo trećinu toga.
Ради одлично, мој због тога не иде кући више.No dobro, nek proba klinac Roblox na iPadu.
Ako ti treba za kreativu, onda Pro. Ako zelis samo da nesto zapises ili podvuces, onda ti i USB-C radi posaoJel koristi neko Pencil Pro, da mi kaže kakvi su utisci?
Uzeo bih iPad Air M2, pa se razmišljam da li da uzmem Pro ili USB-C model.
"Radi posao", ne parira. M2 je ionako već overkill za 95% profesionalnih korisnika, a ako se tablet koristi za browsing i video streaming bukvalno svaki za trećinu cijene radi posao. Čak i jeftiniji.Koji to uređaj za trećinu cene može da parira M2 ?
Svako ima specifične potrebe, ja sam konkretno isključivo mislio na MegaSkota, čiji će da bude klincu za Roblox.Štošta može da ti radi posao pa si kupio bolje, jer si u mogucnosti, zar ne? Tačno znam o čemu pišeš, M1 Pro mi je treći iPad, a radio sam sve isto na najobičnijem - od intenzivnih radnji za njega Adobe recimo. Najviše mi je falio USB-C za eksterne diskove i dodatni monitor. Nije baš razlika u ceni bezveze.
Ne znam da li one kineske rade kako treba. Imam neku no name odvojenu od futrole i baš je bez veze. Možda nije loša od logitech-a:Razmisljam se o kupovini air m1 256gb
Je l imate preporuke za neku case + tastaturu koja radi zadovoljavajuce a ipak je malo budget friendly
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari