Šta je novo?

iPad Air 2 iCloud photo library complete download ?

Ripper

Čuven
Učlanjen(a)
25.07.2000
Poena
650
Upravo mi je stigao iPad AIr 2 64gb...sve radi sjajno...ali ne znam kako da svučem kompletnu icloud photo library sa full rezolucijom u iPad photo library da bih mogao da im pristupam bez probema kad nemam WiFi ? (naravno i kad koristim mobilni net, da mi ne svuče par GB za učitavanje fotografija).

iCloud photo library mi je nekih 38GB, na iPadu sam naravno ulogovan na iCloud i čekirana je opcija u Settings/Photos - "Download and keep originals". Međutim, na iPadu je skinuto nekih 9.0GB...svi previewi su tu ali sve starije slike učitava s neta pojedinačno da ih prikaže u full res. Interesuje me da li postoji neka opcija kao na Macu da on svuče "complete photo library" na local pa da sve budu dostupne offline posle ?

Hmm. A da syncujes sa racunarom pa posle syncujes sa ipad?

Hmm...pa pazi icloud library kad je uključen on uopšte u opcijama u iTunesu ni ne nudi ništa. Prosto je sve automatski... Juče sam baš čačkao sve što mi je palo na pamet ali ništa... Jedino još nisam probao da sa iMaca sve slike prebacim preko airdropa direct na iPad... :)

Ali cek. Sync telefona uradis sa telefonom i oznacis da preuzme Photos. On sve fotke stavi u my pictures recimo. A posle isti taj sync uradis sa ipad. To treba da funkcionise zar ne?

Hmm...sad sam na poslu gde imam 20/20 internet konekciju, i svlači sve u fullu...bar dok je startovan Photos i otključan ekran...vidim gore da vrti nešto...sad imam oko 22GB svučeno...sačekaću da završi pa da vidim jesu sve dostupne i offline. Ali recimo da uopšte dole ne piše da downloaduje nešto već stoji da je "last updated tad i tad"

Vrh Dno