Šta je novo?

iPad 3

Pukao mi je danas Choix Wake Up Folio na jednoj strani gde drži iPad... Je l' ima neko preporuku koji drugi case da uzmem kod nas?

Ne znam da li ste videli ovaj stand za iPad:

http://www.xvida.com

Bio je (i uspeo) na kickstarteru. Pratio sam jos jedan (nemam sad link) koji je nakon sto je poceo da se proizvodi poceo da pokazuje neke probleme u praksi. Tu je jos jedan dobar koji koristi "sukciju" :) (oprostite, ne znam kako da prevedem - mini vazdusni vakumi): http://www.kickstarter.com/projects/297012779/slope-an-elegant-stand-for-ipad-nexus-7and10-kindl

Ljudi iza njega su koliko vidim slovenci koji zive u USA/UK

Uglavnom, polako mi se javlja potreba za nekim zgodnim standom (postolje mi nije bas najbolja rec). Ovaj bumerang izgleda sasvim ok.

poz narode.. Jel neko od vas probao da ipad 3 koristi kao telefon... Burazeru je riknuo telefon, pa mu treba alternativa, a posto stalno nosi ipad sa sobom, pokusace preko njega da zavrsi posao dok ne kupi drugi tel..
Ima bt sluske ... Ako je moguce nek okaci neko link, nemam vremena da trazim, u gradu sam.. Hvala najlepse!

poz narode.. Jel neko od vas probao da ipad 3 koristi kao telefon... Burazeru je riknuo telefon, pa mu treba alternativa, a posto stalno nosi ipad sa sobom, pokusace preko njega da zavrsi posao dok ne kupi drugi tel..
Ima bt sluske ... Ako je moguce nek okaci neko link, nemam vremena da trazim, u gradu sam.. Hvala najlepse!

Prilično sam siguran da ovo nije izvodljivo, ima neka aplikacija ali radi samo na prvom iPadu. Ili da koristi Google Voice / Skype.

Ja imam 2.6 gb iskorisceno u "other" data a ne bi trebalo da bude ista.
Ostalo se slaze kad se sabere kad pogledam u Settings/General/Usage Ukupno mi je iskorisceno 10.5gb a od toga 5gb odlazi na instalirane aplikacije, 2.7gb na muziku i 30mb na slike
Uradio sam clear data i cookies u Safariju ali problem ostaje. Nisam imao nasta da potrosim 2.6 gb. Ne snimam audio fajlove, nemam video snimke, niti casopise knjige na ipad-u.
E sad kako da oslobodim tih fantomskih 2.6 gb za koje ne znam na sta su otisle i za sta su zna li neko?

Poslednja izmena:
Ja imam 2.6 gb iskorisceno u "other" data a ne bi trebalo da bude ista.
Ostalo se slaze kad se sabere kad pogledam u Settings/General/Usage Ukupno mi je iskorisceno 10.5gb a od toga 5gb odlazi na instalirane aplikacije, 2.7gb na muziku i 30mb na slike
Uradio sam clear data i cookies u Safariju ali problem ostaje. Nisam imao nasta da potrosim 2.6 gb. Ne snimam audio fajlove, nemam video snimke, niti casopise knjige na ipad-u.
E sad kako da oslobodim tih fantomskih 2.6 gb za koje ne znam na sta su otisle i za sta su zna li neko?
E-Mail, Sync data, Thumbnails, Calendar, Contacts, Cloud data and settings, save games, Cydia falovi ako imaš JB i ostali podaci koje sve ostale aplikacije skupljaju i snimaju u memoriju.
Ako si nekada nešto sinhronizovao sa iTunes pa kasnije brisao, možda ti je ostao sadržaj u uređaju. Ako imaš pristup fajl sistemu pogledaj šta imaš u var/mobile/media/ pa valjda folder iTunes_Control ako se dobro sećam.

Nikad nisam jailbreakovo, nemam cloud data, u kalendaru nista ne pisem, email takodje.
Jedino sto mi pada na pamet je sto sam davno prebacio slike (oko 1.5 gb) al sam ih obrisao u medjuvremenu.
Kako da pristupim fajl sistemu?

Probaj preko iFunbox ili preko iTools ako nesto uspes ...

Zna li neko koja se verzija iosa dobija uz novi ipad 3?

Hteo bih sad jedan da narucim (sa nekog od ovih nasih online shopova), a bojim se da ne dobijem ios 5.1 koji ne moze da se jb, a update na ios 6 ne dolazi u obzir.

Pa ios 5.1 moze da se JB. A mozes da ga stavis na 5.1.1, samo ne preko appstore-a. Inace ja sam kupio pre dva meseca. Dobio sam sa 5.1.1.

Poslednja izmena:
Treba mi itunes gift card of 10$ za US store ko zednom voda.
qvoucher nikad (pa ni sada) nema u ponudi taj iznos......
Ako neko ima ideju gde da nabavim/uplatim nek javi. Ali bitno mi je da je za US store.

Treba mi itunes gift card of 10$ za US store ko zednom voda.
qvoucher nikad (pa ni sada) nema u ponudi taj iznos......
Ako neko ima ideju gde da nabavim/uplatim nek javi. Ali bitno mi je da je za US store.

udji preko safarija na freemyapps,instaliraj i cepaj...poeni se brzo zaradjuju,ja sam upravo kupio gift card od 25$(bio sam strpljiv i sakupio 7500 poena). za 10$ ti treba 3000. pozz

Nosim se mislju da kupim neku bluetooth tastuturu i po oglasima često nalećem na ovakve http://www.kupujemprodajem.com/Bluetooth-tastatura-za-iPad-2-i-3-3829853-oglas.htm?filter_id=10963515. Ima li neko već takvu? Kakva su iskustva? Preporučite neku :)

MOLIM? 4300 rsd?

ja imam tu istu istijatsku
platio sam je 10 dolara na amazonu

super je stvarcica, radi sasvim okej i od aluminijuma je te stiti ipad ekran
te kad ga nosam napolju ne koristim cover nego tu tastaturu

Nazad
Vrh Dno