- Učlanjen(a)
- 04.01.2005
- Poena
- 470
Sta znaci da si vratio? po kom osnovu?
Internet kupovina.14 dana rok.posle toga nema zamene osim kod opravdane reklamacije.u okviru 14 vracas bez obrazlozenja.
Sta znaci da si vratio? po kom osnovu?
Pukao mi je danas Choix Wake Up Folio na jednoj strani gde drži iPad... Je l' ima neko preporuku koji drugi case da uzmem kod nas?
poz narode.. Jel neko od vas probao da ipad 3 koristi kao telefon... Burazeru je riknuo telefon, pa mu treba alternativa, a posto stalno nosi ipad sa sobom, pokusace preko njega da zavrsi posao dok ne kupi drugi tel..
Ima bt sluske ... Ako je moguce nek okaci neko link, nemam vremena da trazim, u gradu sam.. Hvala najlepse!
Prilično sam siguran da ovo nije izvodljivo, ima neka aplikacija ali radi samo na prvom iPadu. Ili da koristi Google Voice / Skype.
Nema to veze, SIM kartica se može koristiti samo za net.
E-Mail, Sync data, Thumbnails, Calendar, Contacts, Cloud data and settings, save games, Cydia falovi ako imaš JB i ostali podaci koje sve ostale aplikacije skupljaju i snimaju u memoriju.Ja imam 2.6 gb iskorisceno u "other" data a ne bi trebalo da bude ista.
Ostalo se slaze kad se sabere kad pogledam u Settings/General/Usage Ukupno mi je iskorisceno 10.5gb a od toga 5gb odlazi na instalirane aplikacije, 2.7gb na muziku i 30mb na slike
Uradio sam clear data i cookies u Safariju ali problem ostaje. Nisam imao nasta da potrosim 2.6 gb. Ne snimam audio fajlove, nemam video snimke, niti casopise knjige na ipad-u.
E sad kako da oslobodim tih fantomskih 2.6 gb za koje ne znam na sta su otisle i za sta su zna li neko?
Treba mi itunes gift card of 10$ za US store ko zednom voda.
qvoucher nikad (pa ni sada) nema u ponudi taj iznos......
Ako neko ima ideju gde da nabavim/uplatim nek javi. Ali bitno mi je da je za US store.
Nosim se mislju da kupim neku bluetooth tastuturu i po oglasima često nalećem na ovakve http://www.kupujemprodajem.com/Bluetooth-tastatura-za-iPad-2-i-3-3829853-oglas.htm?filter_id=10963515. Ima li neko već takvu? Kakva su iskustva? Preporučite neku![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari