priest77
Čuven
- Učlanjen(a)
- 12.10.2004
- Poena
- 750
Fin upgrade odradise [pogotovo form factor]. Ostavili su par featuresa za ipad3 ipak [SD slot, usb port].
kakvi su magovi za uzimanje para to je prosto neverovatno... 39 za hdmi adapter ( doduse moze i da puni :d ) i isto toliko za smart cover i to plasticni :d
po meni, jedino dobro je sto ce sada pasti cena ipada![]()
We go all out on the graphics performance. Up to 9 times faster.
The iPad 2 is so powerful that we're looking at 9 live video streams at once." Real time effect demos, like on a desktop. Scott is cycling though them to great hilarity.
kakva crna motorola :dPa opet i da dodas 39$ za HDMI i Smart cover cena ispadnje manje vise ista kao Motorola Xoom koja je konkurencija iPad-u 2.
jel slusas ti sebe... da li ti koristis iPad?A nije dobro to sto se pojavio tablet koji je puno tanji, laksi i bolje dizajniran od svih koji su se do sada pojavili?
kakva crna motorola :d
jel slusas ti sebe... da li ti koristis iPad?
po meni, jedino dobro je sto ce sada pasti cena ipada
da, i ja...
da, i ja... ruke ti se umaraju? sta da ti kazem, pravac teretana
...isto trajanje baterije...
Neću ulaziti u raspravu, jer sam tako obećao i pridržavam se toga
Ali zato Android 2.3, Flash plejer, malo brži procesor, LED blic i bolja kamera.
rocesor je sada jači, ali pošto je ovo u suštini pregledač multimedije, ne vidim neki poseban boljitak od toga; brže se pregleda internet, brže se sluša muzika?
http://galaxytab.samsungmobile.com/
da, i ja... ruke ti se umaraju? :d sta da ti kazem, pravac teretanaprosto mi je neverovatno kako isticices, po meni, totalno nebitno smanjivanje tezine i debljine a zaboravljas USB... isti princip kao i apple marketing... key feats, smart covers, isto trajanje baterije, tanji je i laksi... citavih 100 grama :d da pricamo o AIRU i smanjenju tezine i debljine pa i ajde
![]()
da, zaboravih to da napisem... cena za iPad 1 16 giga wifi u USA 290 eura :d
izgleda da ce opet da proradi sverc irobe![]()
dobro generalno, ne za mene... doduse i za mene jer cu sigurno kupiti iPad 1 nekome za poklon jer je cena sada smesna...Ovo nikako ne razumem. Dakle posedujes iPad, svakodnevno ga koristis a po tebe je jedino dobro sto ce pasti cena iPad-a? Objasni ako nije problem, kako je to po tebe dobro osim ako ne planiras da kupis iPad, eventualno drugi kupujes mozda to mi je jedino logicno?
naravno, ali poredi cenu wifi + 3G modela i to na ugovor...Pa da, poredicemo cenu Galaxy Tab-a 10.1 cija se cena jos uvek ne zna sa cenom iPad-a 2 (spekulise se da ce cena biti 1000$ ali to su rekla kazala glasine). Bravo!
sta ima da uzimam teg kada imam iPad :d i sto bih ispravljao ruke? :d nije mi jasno stvarno o čemu pišeš...Da, ruke mi se umaraju a teretanu sam davno prestao da posecujem, sta ces. Ajde sad lepo uzmi teg od 1 kg ispravi ruke, drzi tako par minuta i reci mi da ti se ruke ne umaraju.. I kao sto sam rekao ako je po tebi totalno nebitno smanjivanje tezine predlazem da pises Apple-u da naprave neki krsten tablet od par kila.
opet ne kapiraš poentu... bitno je da iPad 2 ima još bolju autonomiju nego iPad... ne da oni to što ima istu reklamiraju kao feat...I ponovo reci mi koji tablet ima bolju autonomiju baterije od iPad-a?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari