Šta je novo?

iPad 2 i update preko iTunes (iOS 6)

PJ

Moderator
Super Moderator
Učlanjen(a)
03.09.2000
Poena
1,445
Zakačim jutros iPad na iTunes da probam da backupujem neke app koje sam kupio na appstore, shvati da ne može samo jedna, već da mora sve od jednom, ali imam i one koje iTunes neće da backupuje, pa sam odusta, ali, pita me hoćeš da skineš update za iTunes (10.7), reko' posle. Iskoči mi opet "hoćeš update...", ajde download only, da ne smara i tokom DL-a shvatim da je update za iPad, a ne za iTunes.

Predpsotavljam da je to ovaj novi iOS6?

Da to za sada ne diram ili mogu da instaliram bez problema? Da ne bude neki problem sa JB ili šta već može da se desi?

Pa JB za ios6 jos uvek ne postoji.. tj postoji za starije uredjaje (jutros su navodno objavili), ali nisam siguran za novije.

Poslednja izmena:
Evo ovako…ovo je sumirana situacija sto se tice onih sto se oslanjaju na jailbreak ili zele da i dalje imaju mogucnost da koriste isti:

1. 3GS iphone i A4 uredjaji koji imaju sacuvan SHSH uvek ce moci da urade Downgrade sa iOS 6

2. iPad 2 korisnici koji imaju sacuvane 4.x i 5.x blobs moci ce da urade Downgrade sa iOS 6. Ali je trik u tome da vam trebaju i 4.x i 5.x blobs cak i kada se vracate samo na 5.x

3. iPad 3 i iPhone 4S korisnici (i iPad 2 korisnici koji ne zadovoljavaju tacku 2) uvek ce moci da urade Restore na 5.x. Znaci ako ste na 5.1.1 uvek mozete da uradite Restore na 5.1.1 sa sacuvanim SHSH. Medjutim ukoliko predjete na iOS 6 ne mozete da uradite Downgrade na 5.x. Tako da ko predje na iOS 6 morace da ceka novi JB.

4. Naravno za korisnike koji se oslanjaju na Unlock(iphone 4s i xsim) ukoliko budete radili restore dobijate BaseBand(Modem Firmware) sa iOS 6 tako da ukoliko zavisite od Unlock restore otpada ukoliko Xsim(ili vec neki) ne radi Unlock tog BB.

5. NE POSTOJI JAILBREAK ZA iOS 6 za A5(x)uredjaje dok ce za iphone 3gs,A4 uredjeje uskoro izaci tethered JB.

Izvor: iSrbija

Mene od ovog uređaja sve više boli glava.

Zaključak: skinuo sam update u iTunes, ali neću ga primenjivati dok ovde na forumu ne vidim da to ima smisla.
Zapravo, možda neću ni tada raditi update, jer onda moram sve opet da instaliram, a ja sam se nadao nekim promenama u mail aplikaciji, a oni su naveli samo dve stvari kao važne (VIP inbox i pull refresh), a meni to ne znači...

^ +1
Ja ga cak nisam ni svukao u itunes. Zaista ne vidim svrhu za updejtom, bar u ovom momentu.

Ja moram da odradim update, doduse na ipad 3. Razvijamo neke apps koje se oslanjaju na mape, pa moram da testiram kako ce to izgledati.

EZV4.png

Dobro su se setili. :D

EZVG.png

Nema šanse da updatujem na iOS6, nema ni potrebe...

Poslednja izmena:
znamo mi to. ne zalimo se mi.

Ne bih ti preporučio update, gledaj šta je moju sestru dočekalo kada je uključila mape :d

271100_384411551630740_2074886814_n.jpg

Pozdrav ljudi,ima jedno pitanje:
Komsija ima IPAD 2 kupljen u USA i nije jailbreak-ovan,na njemu je kako on kaze 4.3.5 software i da li moze da odradi update preko itunesa na IOS 6,da li ce se tu nesto zakljucati ili pokarabasiti?
Hvala unapred na odgovoru.

Vrh Dno