Šta je novo?

Ipad 2 ,da ili ne?

sybersushi1

Cenjen
Učlanjen(a)
10.01.2013
Poena
160
Posto razmisljam da kupim ipad a 3 i 4 su malo skupi,odlucio sam se za ipad2 veoma je slican kao ipad 3 ali sa mnogo nisom cenom!Da li je dobro uzimati ovaj tablet sada, posto imaju dva novija moidela ,ali koliko znam ovaj tablet je dobio azuriranje na iOS 6!molim vas mi pomozite oko ovog pitanja!

Ja ga imam, nista mu ne fali niti planiram upgrade bar do sledece generacije... Za ios6 ne znam sta da ti kazem, i dalje sam na 5.1.1 zbog jb.

Mislim da je retina display presudan. Stvarno je izuzetan. Strpi se malo i stekaj. A mozes ga uzeti i na rate kod domacih prodavaca, bez kamate ;)

Jos jedna preporuka za ipad 3. U istoj sam situaciji bio, ali kada sam uporedio ekrane sve mi je bilo jasno, stekao novac i uzeo ipad 3 pre dve nedelje.

Mislim da je retina display presudan. Stvarno je izuzetan. Strpi se malo i stekaj. A mozes ga uzeti i na rate kod domacih prodavaca, bez kamate ;)

100% se slazem. Razlika 1 i 2 sa 3 je kao nebo i zemlja. Retina znaci mnogo, veruj mi. Ja sam se posle nekog vremena nervirao na kecu jer sam svugde video pojedinacne pixele koji su bili veliki ko kuca.
Na trojci se nimalo ne vide pixeli.

Ja mu ne bih preporucio ipad3 nikako.
Greje se kao furuna a puni kao akumulator na kamionu.
Ako vec ne moze da istrpi "nisku"rezoluciju i krupan pixel na ipad2,
treba da puca direktno na ipad4,ipad 3 je promasena serija.

Ili kupi iPad mini, ili stekaj pare za iPad 4, ako si već rešio da uzmeš Apple

Ipad 4 preporuka od mene,imam ga desetak dana i ne odvajam se od njega

@sybersushi1
Najbolje ako imas negde mogucnost da ih poredis i da vidis da li ti smeta manja rezolucija na iPad2 i da li za tebe vredi razliku u ceni, pa ces se lako odluciti.
Osim rezolucije (koja bas dobro izgleda na iPad 3/4) neces osetiti nikakavu drugu razliku u koriscenju.
Sto se daljeg update tice, moje je misljenje da ce ga iPad 2 dobiti bar jos neko vreme jer iPad mini koji je skoro izasao ima skoro identican hardver, mada to se nikad ne zna. :)

ako si već rešio da uzmeš Apple
a mogao je lepo da izabere neki tablet u pokusaju ;)

Poslednja izmena:
Nikako iPad 2, vec minimum 3. Razlika je velika. Imaju ga izlozenog po nekim radnjama i kada pogledam ekran shvatim kolika je razlika. Mozda ti je cak i mini bolja kupovina. To da se urnebesno iPad 3 greje je sarena laza, koristim ga skoro do 0% baterije SVAKI DAN i osim kad igram duze vreme (NFS i sl. 3D igre) - zagrejavanja skoro da i nema. A i posle NFS nije bas toliko strasno, malo radis nesto drugo na njemu i brzo se ohladi. Ako ne igra 3D igre, zagrevanje nece ni primetiti.

Puni se malo duze i to stoji. Meni se puni nocu i spreman je za sutradan.

Човек је већ купио iPad 2 (ако се не варам), већ је у некој другој теми питао како да пребаци филм на њега, а ви пишете ли пишете :d :p

Мислим да сви заборављате на разлику у цени тј. да многи немају или не желе да издвоје колико кошта iPad 3(4) тако да је двојка за неки разуман износ сасвим добра куповина :)
a mogao je lepo da izabere neki tablet u pokusaju ;)
Не почињи ;)

^ brzo on to odluci

Sta ja onda sa ipad kec da kazem za brzinu i ekran???
U zadnje vreme me bas nervira kako je spor...

NIsam uzeo ipad 2 ,pitao sam samo kako da se prebace filmovi jer je to zanimalo mog druga...............stekam pare za ipad 4 !!!!!!!

^ pametno. Verujem da se oseti brzi procesor u odnosu na iPad 3 (i 2-ka je fakticki iste brzine). Jos uvek nisam nasao nesto sto je na iPad 3 neigrivo i sl. , ali to ce ipak doci a vidim da su neke igre posebno optimizovane za iPhone 5 i iPad 4 (bolje senke, veca rezolucije - slucaj Infinity Blade 2). Ipak su oni duplo brzi u odnosu na predhodnike.

imam ipad 2 vec dve godine i zadovoljan sam.Cekam da cena ipad 4 padne ili da izadje mini sa retinom i mrezom i tek onda cu da ga menjam.

iPad 2 i iPad mini nisu uopste spori i tu imaju veliku prednost zbog rezolucije. U realnom radu, sto se brzine tice, ne verujem da je neka osetljiva razlika izmedju ova cetiri uredjaja.
Sudeci po ovom testu redosled je sledeci:
1) iPad 4
2) iPad mini
3) iPad 2
4) iPad 3

Poslednja izmena:
Ipak sam se odlucio da uzmem ipad 4 ali ne kod nas vec cu da narucim iz Kanade jer je mnogo jeftinije (samo me zanima da li apple garancija koje se dobija vazi i kod nas),ali ako ne uzmem ipad 4 verovatno cu ipad mini ali bi pricekao da izadje retina verzija.XD

Nazad
Vrh Dno