Šta je novo?

IP Banned? SouthPark forum

barakuda111

Cenjen
Učlanjen(a)
02.08.2010
Poena
169
Moze li neko samo da proveri da li ima pristup ovom forumu http://forums.southparkstudios.com/forum/

Kaze mi da mi je IP banned.
Kao prvo kaze da je IP banovan zato sto sam spamovao scientology blog. WTF? Spamovanje scientology na south park forumu?
Kao drugo mislim da uopste i nemam registrovan nalog tamo tako da uopste i nemogu da postavljam poruke.

Hteo sam samo da vidim sta ljudi kazu na ovu novu epizodu, inace uopste i neposecujem taj forum

Vidim da je bilo pregleda poruke. Ajde ljudi samo kliknite na link koji sam stavio i recite mi da li mozete da pristupite tom forumu ili i vama prijavljuje ban

Yup! imam pristup.

Poslednja izmena:
^ Takodje.

Bezveze :) Postoji li mogucnost da se dobije IP adresa nekog treceg lika koga su banovali. Dinamicka adresa, ponekad se menja...

Ja nemam:

sp.jpg

Telekom mi je ISP

A da promenite IP? :)

ni ja nemam ;D

E, ja imam! :p

Ocigledno je neki IP range benovan - proxy ti je jedini spas.

\banovan - sbb

nope, Orion

Nemam pristup, sezam provajder. Al zato postoji proxy :p

sad bi trebali jedan ddos napad, da barem znamo zasto smo banovani :D

Zalili se ljudi na tom forumu, pa im je osoblje odgovorilo:

A German spammer has been spamming his scientology blog, and I've been banning him. He's been using the ISPs you guys are on to do his spamming, and I'm not lifting the IP bans until I'm satisfied he won't be spamming again. I don't know what Akamai Technologies is, but the posters in this thread who've mentioned being banned have posted through it.

E sad, taj sto benuje IPeve da bi sprecio postove na tamo nekom blogu nema pojma sta radi ... kad tako radi.
btw, ja sam probao sva 3 Orionova IP ranga i imam pristup sa svih.

Ni ja nemam pristup, a prvi put sam ovde saznao za taj forum. Koristim Telekomov ADSL.
Dok se ne uvede neki drugi nacin da se izgrednik udalji sa foruma, i mnogi neduzni ce stradati! :)

Sbb prolazi

Ja sam na telekomu danas mogao a sad vise ne, al proxy ide :p

Edit: nece ni preko proxy-ja sad :d

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno