Šta je novo?

iOS 18

Kako zapucava,na nekim odredjenim stranicama ili generalno?

Ja isto nemam nikakvih problema, neka kolega navede tačno šta ga zeza.

Prvo sam primetio + za nov tab da ima delay pa isklikcem par puta dok ne otvori. A onda sam primetio i da je generalno sporiji nego na 17

Nikakvih problema na 18.2 sa Safarijem ili bilo čim drugim na 15 PM. Što je dobro, sa te strane sam zadovoljan sa 18.2, radi brzo i fluidno.

Jedino što Ai ko Ai, ništa. sličice za decu i to je to, žena čak neće da se pomera sa iOS17 jer je to sve beskorisno, nisam uspeo da je zainteresujem ni malo a ni nekog dugog u okolini. Verovatno jedini benefit imaju ljudi na Eng govornom području da im sredi tekst, inače mi i ostatak ništa posebno, razočarenje sa te strane. Samo da ostane brz i fluidan i da ništa ne čačkaju.

Ja sam mojoj rekao daj mi nesto da vidim telefon i odradio update, bunila se na pocetku oko galerije, ali prestala je i to :D

Jos se prilagodjavamo 18tici a i ona treba jos da se dotera oni vec objavljuju listu za 19
Poranili bato 😅

Što se mene tiče 18.2 radi odlično i ne mrdam, možda samo ugasim Ai (ništa pametno da se iskoristi).

Meni je sve sem galerije top na 18.2 . Galerija kao da mi radi u 60hz, ima neko trzanje pri motanju fotki levo desno, nervira me u....

Neverovatno, provalio sam da mi aplikacije za radio ( Naxi i još jedna ) troše bateriju i nakon gašenja aplikacije ( rade u pozadini i ako ih ubijem nakon korišćenja ujutro ).

Ne znam da li je to bilo na 17, ali vidim slucajno na 18 da imamo 3x zoom minimalni doduse priskom vise puta na 1x. 24,28,35mm.

Mislim da je do telefona,smanjili su sa novim modelom,ako nisam nesto pobrljavio😂

Deluje da na 14 Pro i 18.2 sporije prikazuje emoji tastaturu kad se klikne na taj deo. Bukvalno kao da ima zadršku od bar sekundu 😃

Isto je na 15 pro, ima zadrsku koju pre nije imao…

U opšte mi ne stožu notifikacije dok ne udjem u aplikaciju. Telegram, viber wa, gmail.

Jedino što radi je sms i apple mail.
Kaže drugar on je imao taj problem par meseci nema šta nije probao na kraju je proradilo samo od sebe.

Jel ima neko ideju šta može biti?

Iphone 13 mini, poslednji update.

Probaj ugasiti pa upaliti telefon.

Vidim da dosta ljudi ima ovaj problem. Nekima je pomogao reset all settings, međutim meni ni to nije pomoglo.

Telefon bez notifikacija može u kantu 🥲

Nikad takvih problema ni na jednom telefonu a imam ih od 4-ke. Probao brisanje pa ponovni install app tipa Telegram i ostale koje prave problem?

Probao sad sa telegramom reinstall i radi.
Sad moram to uraditi za sve aplikacije🥲

update:

Ipak je pomogao onaj reset, ali sam morao svakoj aplikaciji dati dozvolu da salje notifikacije.

Septembar.

bag sa galerijom nije resen , probao sam i demo 16ice pro i pro max svaka ima isti problem u galeriji. Takodje i dalje mi indikator potrosnje baterije ima prazne hodove po 2h kao da tel nije radio a radi. Generalno mi deluje telefon fluidnije i kao da ima bolji odziv ekrana.

ekipa, da li ima google photos aplikacija za ios? preko pc-a je vidim na app store-u, ali preko iphone-a je ne vidim.

Nazad
Vrh Dno