To je do rutera, povecaj lease time...
Sta zanci malo duze? Kakav crni lease time? Jel znas koliko je po defaultu?
To sam I ja primećivao na 15PM. Nikada mi nije nešto smetalo jer jako brzo se vrati na WiFi. Tako da što kolega iznad reče, mislim da je to normalno.Pozdrav
Primetio sam da ako je telefon malo duze u stand by modu diskonektuje se sa wi fi mreze. Kada ga otkljucam ponovo se poveze. U pitanju je 16 pro, ios 18.1.1
A kako ce stici poruka?To sam I ja primećivao na 15PM. Nikada mi nije nešto smetalo jer jako brzo se vrati na WiFi. Tako da što kolega iznad reče, mislim da je to normalno.
Recimo da ti neko salje poruku na iMessage, Whatsapp, Viber… mislim da nije važno iz koje app?kakva poruka?
Ajmo bas da rekreiramo situaciju posto je i dalje nejasno. Kod kuce sam, ostavim ukljucen wifi, ocekujem da kada me neko zove na viber/whatsapp ili mi pise na neku od tih platformi ili iMessage da cu onog trenutka kada mi poruka bude poslana i da dobijem obavestenje o istoj. Zanima me da mi sada objasnis ako to nema veze jedno sa drugim, kako cu biti obavesten bez interneta (wifi)?kakve to veze ima, ne rade te apps samo kada su na wifi
Zašto bih ga koristio u stanu gde imam wifi? Ja ga na primer ne koristim kod kuće. Čemu onda štednja gašenjem wifi ako će da radi mobilni prenos koji meni uvek troši više baterije nego wifi? Da neće da gasi i to sam možda.pa nejasno je jer postoji i mobile internet, koji radi nevezano da li ti imas ili nemas wifi u kuci. to je potrebno da bi bilo koji smartphone danas funkcionisao.
zanima me da mi objasnis kako koristis iphone bez mobile interneta?
inace meni se ne gasi wifi na iphone kada je u standby, nije se gasio ni na ios 17 ni sada na ios 18
kod mene je na 3600 - na koliko da ga povećam ?Uloguj se na ruter i povecaj lease time, i resices problem (ne pricam napamet)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari