Ovo je mnogo glasno. Cuje se poprilicno. Na Androidu kada stigne obavestenje,sistem sam toliko smanji zvuk za dolazna obavestenja da se jedva cuje. Ovo probija bubne opneNe znam kako imas toliko osetljive usi. Niti su glasne a bubnu opnu ne probijaju sigurno. Cuju se onoliko koliko treba. Da,u tisini se jace cuju ali bilo kakva buka da je okolo,ne bi se cule da nisu takve kakve jesu.
Samo izbrisi defaultnu, ostavi ovako i nema nikad problemaПосле апдејта на 18.1 поново се активирао проблем са SwiftKey тастатуром коју телефон сам од себе замени са фабричком.
Da nisi mozda igrao neku igricu ili sl pre toga?Da li postoji ikako mogucnost da se notifikacije u slusalici ne oglasavaju toliko glasno tokom poziva? Prelazim sa Androida na IOS,i ovo mi je prosto ne shvatljivo za moje slusne organe
Predji opet na Android i Samsung i problem resen.^ Toliko je iritantno da nemam reči. Pričas i onda ti bubnu opnu probiju notifikacije. Kod Androida i Samsunga je to lako rešeno,utiša se skroz zvuk kada stigne neka notifikacija
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari