Poiskljucuj nebitno na background app refresh jer je po defaultu maltene sv ukljuceno. Meni je na ipxs od jutros ok. Isto kao na 7.6.1.Na IOS 18 baterija ocaj 😅🦦
Jok… dolazi na 18.1 valjda. Mislim da ce sutra 18.1. public beta 4 i da ide za sve modele koji podrzavaju ios 18 😎 pa da mi koji se patimo sa volte na a1 nađemo sebi novu muku 🤣Radi li snimanje poziva na 18ci?
Rekoše da će rcs doći kada operateri naše odrade sa svoje strane šta treba i puste apdejt.Poiskljucuj nebitno na background app refresh jer je po defaultu maltene sv ukljuceno. Meni je na ipxs od jutros ok. Isto kao na 7.6.1.
Edit: da li je neko proverio radi li rcs sa androidom? Kada pretrazujem rcs u settings odvede me u messages ali nema nikakva opcija tamo.
Da li će biti automatski snimanje ili ćeš svaki put morati morati da klikneš?Jok… dolazi na 18.1 valjda. Mislim da ce sutra 18.1. public beta 4 i da ide za sve modele koji podrzavaju ios 18 😎 pa da mi koji se patimo sa volte na a1 nađemo sebi novu muku 🤣
Valjda svaki put da kliknes i pritom obavesti sagovornika da je snimanje u tokuDa li će biti automatski snimanje ili ćeš svaki put morati morati da klikneš?
Ја нисам примијетио пад батерије уопште за садаPoiskljucuj nebitno na background app refresh jer je po defaultu maltene sv ukljuceno. Meni je na ipxs od jutros ok. Isto kao na 7.6.1.
Edit: da li je neko proverio radi li rcs sa androidom? Kada pretrazujem rcs u settings odvede me u messages ali nema nikakva opcija tamo.
Kod mene ima.Da li je vama omoguceno odlozeno slanje SMS-? Kod mene nema te opcije
Radi samo na imessagesDa li je vama omoguceno odlozeno slanje SMS-? Kod mene nema te opcije
Meni rekli da iskljucim pa da ukljucim VoLTE… rekoh drugari, za A1 nema ta mogucnost… nisu znaliBio malo pre u poslovnici A1. Vozao se bajsom pa ajd malo da ih turiram za VoLTE. Oni u soku,nemaju pojma o cemu pricam. Na kraju mi uvalili da pisem zalbu,iskrabao nesto i predao. Imam osecaj da su oni *****ali mene a trebalo je biti obrnuto 🤣 🤣
Tako su i mene *****avali kad sam presao kod njih. Na kraju sam iso u polovnicu da njima uvalim telefon pa da oni iskljuce i ukljuce. Kad su videle da ne moze,pisale prigovor i onda je reseno.Meni rekli da iskljucim pa da ukljucim VoLTE… rekoh drugari, za A1 nema ta mogucnost… nisu znali
Jel ovo SMS ili imessage?Kod mene ima.
A meni su na messenger-u rekli da su svesni problema, ali da još uvek nemaju rešenjeBio malo pre u poslovnici A1. Vozao se bajsom pa ajd malo da ih turiram za VoLTE. Oni u soku,nemaju pojma o cemu pricam. Na kraju mi uvalili da pisem zalbu,iskrabao nesto i predao. Imam osecaj da su oni *****ali mene a trebalo je biti obrnuto 🤣 🤣 🤣
Da nemaš neku Iphone kopiju ?meni na A1 radi VOLTE , uradila sam update na 18 cim je izasao i sve mi je ok, radi sve vreme. 15 PRO
xaxax,nemam ali moram da demantujem sebe...ne radi ni meni....Da nemaš neku Iphone kopiju ?..... šalim se naravno
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari