Šta je novo?

iOS 18

Na IOS 18 baterija ocaj 😅🦦
Poiskljucuj nebitno na background app refresh jer je po defaultu maltene sv ukljuceno. Meni je na ipxs od jutros ok. Isto kao na 7.6.1.
Edit: da li je neko proverio radi li rcs sa androidom? Kada pretrazujem rcs u settings odvede me u messages ali nema nikakva opcija tamo.

Poslednja izmena:
Poiskljucuj nebitno na background app refresh jer je po defaultu maltene sv ukljuceno. Meni je na ipxs od jutros ok. Isto kao na 7.6.1.
Edit: da li je neko proverio radi li rcs sa androidom? Kada pretrazujem rcs u settings odvede me u messages ali nema nikakva opcija tamo.
Rekoše da će rcs doći kada operateri naše odrade sa svoje strane šta treba i puste apdejt.

Jok… dolazi na 18.1 valjda. Mislim da ce sutra 18.1. public beta 4 i da ide za sve modele koji podrzavaju ios 18 😎 pa da mi koji se patimo sa volte na a1 nađemo sebi novu muku 🤣
Da li će biti automatski snimanje ili ćeš svaki put morati morati da klikneš?

Ја нисам примијетио пад батерије уопште за сада

Da li je vama omoguceno odlozeno slanje SMS-? Kod mene nema te opcije

Prilozi

• IMG_4750.png
    IMG_4750.png
    144.8 KB · Pregleda: 47
  • IMG_4749.png
    IMG_4749.png
    126.6 KB · Pregleda: 79
Bio malo pre u poslovnici A1. Vozao se bajsom pa ajd malo da ih turiram za VoLTE. Oni u soku,nemaju pojma o cemu pricam. Na kraju mi uvalili da pisem zalbu,iskrabao nesto i predao. Imam osecaj da su oni *****ali mene a trebalo je biti obrnuto 🤣 🤣 🤣

Bio malo pre u poslovnici A1. Vozao se bajsom pa ajd malo da ih turiram za VoLTE. Oni u soku,nemaju pojma o cemu pricam. Na kraju mi uvalili da pisem zalbu,iskrabao nesto i predao. Imam osecaj da su oni *****ali mene a trebalo je biti obrnuto 🤣 🤣
Meni rekli da iskljucim pa da ukljucim VoLTE… rekoh drugari, za A1 nema ta mogucnost… nisu znali

Kakva glupost…
Probao sam sada da posaljem poruku na 2 broja od kojih jedan ima 15Pro na 18ici, a drugi 13 Pro na 17ici. Kada udjem u oba ceta mi pise Text message•SMS
Ranije mi je radio imessage, a sada nesto nece.

Meni rekli da iskljucim pa da ukljucim VoLTE… rekoh drugari, za A1 nema ta mogucnost… nisu znali
Tako su i mene *****avali kad sam presao kod njih. Na kraju sam iso u polovnicu da njima uvalim telefon pa da oni iskljuce i ukljuce. Kad su videle da ne moze,pisale prigovor i onda je reseno.

Au što me sad nervira kad imam propušten poziv. Ranije je iz zaključanog ekrana kad odgovorim na propušten pozivao, a sad otvara kontakt. Šta će mi podaci o kontaktu, hoću poziv!

meni na A1 radi VOLTE , uradila sam update na 18 cim je izasao i sve mi je ok, radi sve vreme. 15 PRO

Jako dobro radi na iPad Pro M1.

Safari je baš osvežen fino, Settings takođe, bio je katastrofa pretrpan. Možda se tripujem za tač, ali deluje nešto različito, ne mogu da kažem fluidniji, jer je bio maksimalno responzivan oduvek, ali nešto je malo drugačije ne znam šta (pozitivno).

Bio malo pre u poslovnici A1. Vozao se bajsom pa ajd malo da ih turiram za VoLTE. Oni u soku,nemaju pojma o cemu pricam. Na kraju mi uvalili da pisem zalbu,iskrabao nesto i predao. Imam osecaj da su oni *****ali mene a trebalo je biti obrnuto 🤣 🤣 🤣
A meni su na messenger-u rekli da su svesni problema, ali da još uvek nemaju rešenje :)
meni na A1 radi VOLTE , uradila sam update na 18 cim je izasao i sve mi je ok, radi sve vreme. 15 PRO
Da nemaš neku Iphone kopiju ?:):):)..... šalim se naravno

Lepo ih pitam da li su vam javili vasi iz Bg za problem,da li je neko bio da prijavi,ona mrtvaladna kaze ne. Jos vadi svoj iphone i pokazuje kako nema problem. Reko,jeste ga apdejtovali na 18,ona kaze da nije jer nije dobila obavestenje.:D

Upravo sam 4 put od juce restratovao tel i izgleda prodario volte na a1

Ljudi, dzabe maltretirate sebe smaranjem podrske niskog nivoa i gubite vreme kada oni tu ne mogu pomoci... VOLTE je kod A1 na nivou grupe i mora da se ubaci novi radio sa sertifikatom da bi radio... nazalost nema opcije druge sem da se strpite...

Sa 18.1 beta 4 dobija se pauziranje tokom snimanja videa i call recording je sada dostupan i na 14 pro, kazu da i na ranijim modelima koji podrzavaju 18 ali ovo smo probali radi...

Cracking Up Lol GIF by Rodney Dangerfield

Nazad
Vrh Dno